19/03/2021

L’alumni Silvia Mas, campiona del món de 470 de vela

La regatista i antiga alumna de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona s’ha penjat l’or en el Mundial de 470, l’últim gran test abans dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Silvia Mas s’ha proclamat campiona del món del Mundial 470 de vela després de guanyar la Medal Race que s’ha celebrat a Vilamoura (Portugal). L’alumni de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona i la seva companya Patricia Cantero han aconseguit penjar-se la medalla d’or, en una prova que ha obligat les tripulants a donar el millor de si mateixes fins al final.

Amb només 24 anys, Mas es confirma com una de les grans promeses de la vela nacional. Després de proclamar-se campiona del món en la categoria júnior el 2017 i quedar subcampiona  en el campionat del món sènior de 2018, la barcelonina ha pogut acabar finalment a la part més alta del podi del Mundial 470.

La següent gran cita marcada en el calendari de Silvia Mas són els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 d’aquest estiu. Des de UIC Barcelona li desitgem molts més èxits. 

(Fotografia: RFEV)