03/12/2021

L’estudiant Valeria Gómez és la nova ambaixadora UNICAT a UIC Barcelona

Actualment està cursant tercer del Grau en Publicitat i Relacions Públiques

L’estudiant de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona Valeria Gómez és la nova ambaixadora UNICAT a la Universitat. És el segon any que UIC Barcelona disposa d’aquesta figura, que té l’objectiu de difondre i promoure als estudiants de la comunitat universitària totes les oportunitats laborals i de pràctiques existents dins l’àmbit de les institucions de la Unió Europea.

“Considero que és una molt bona oportunitat per ajudar en temes de comunicació i una manera de poder posar en pràctica tot el que estic estudiant”, assegura Gómez, que ja ha assistit a la primera reunió presencial a Brussel·les de tots els ambaixadors UNICAT de les diferents universitats catalanes que hi participen.

Gómez explica que durant el temps que fa que fa el Grau s’ha interessat molt per la creativitat i que, en un futur, li agradaria treballar en el departament creatiu d’alguna agència o empresa, impulsant campanyes amb un eix creatiu determinat. “Sent ambaixadora UNICAT podré desenvolupar aquesta faceta i a la vegada m’anirà bé per al meu futur professional”, ha afegit.

L’equip d’Alumni & Careers de UIC Barcelona ha liderat aquesta iniciativa, que impulsa el Consell Interuniversitari de Catalunya i la Delegació del Govern davant la UE amb l’objectiu de reforçar la figura de l’EU Career Ambassador i oferir la màxima difusió de les oportunitats laborals i de pràctiques externes existents a les institucions europees.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)