19/02/2024

Nacho Silva, alumni de UIC Barcelona, nou ‘country manager’ a Espanya d’Ovrsea

El transitari digital Ovrsea ha fitxat l’antic alumne de la Facultat de Ciències de la Comunicació Nacho Silva com a country manager i dirigirà, a més a més, l’oficina de la firma en línia a Barcelona

Nacho Silva és graduat en Publicitat i Relacions Públiques per UIC Barcelona. Actualment, té deu anys d’experiència en desenvolupament de negoci. “Des que vaig acabar la carrera —afirma— sempre he intentat buscar reptes que em permetin adquirir nous coneixements i experiències”.

Va començar la seva carrera a Tinkle i Comunica, i més tard es va incorporar com a supervisor de Comptes Estratègics a Krrts. Fins a enguany, ha treballat a Houzz com a cap de vendes, on, a més a més, va dirigir successivament els equips de vendes que operen al Regne Unit, Irlanda, els països nòrdics i el sud d’Europa.

Ara Silva s’enfronta a un nou repte a Ovrsea, un transitari digital, que li permet continuar creixent en els camps de l’atenció i la captació de clients, així com guanyar experiència en altres àrees. L’exalumne destaca com el seu pas per la Universitat ha estat determinant per a la seva carrera professional: “A UIC Barcelona, professors com Víctor Kuppers em van ensenyar a esforçar-me i a posar bona actitud en tot el que faig”.

Amb aquesta nova incorporació, la companyia pretén augmentar el creixement i la notorietat de la marca al mercat espanyol. L’exalumne buscarà definir i posar en pràctica els plans comercials en els diversos canals de distribució. A més a més, ha assumit també el càrrec de director de l’oficina d’Ovrsea a Barcelona.