Directori

SANTUY MUÑOZ, Andrea

Departament de Ciències Bàsiques

SANTUY MUÑOZ, Andrea

CV

Perfil del professor

Ciències Bàsiques, DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BÀSIQUES. Universitat Internacional de Catalunya

Formació acadèmica

Doctora en Neurociencia, UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE MADRID
Màster Universitari en Neurociencia, UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE MADRID
Llicenciada en Biologia, UNIVERSIDAD COMPLUTENSE DE MADRID

Experiència professional

Des del 2022. Professor de temps complet. Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques. Facultat de Medicina. Universitat CEU San Pablo. Madrid, Espanya).
Gen 2020-Sep – 2022 Investigador postdoctoral. Dpto. de Neurologia i Epileptologia. Institut Hertie de Recerca Clínica del Cervell, Universitat de Tübingen (Alemanya).
Ago 2018- Sept 2019 Investigador postdoctoral. Laboratori Cajal de Circuits Corticals, Centre de Tecnologia Biomèdica, Universitat Politècnica de Madrid (Espanya).
Gen 2018- Maig – 2019 Docent de Neuroanatomia Humana i investigació de laboratori (anglès). Departament de Programes Internacionals. Fundació José Ortega i Gasset-Gregorio Marañón. Madrid, Espanya). 230h.
Des 2014-Ene 2018 Candidat a doctorat. Desenvolupar el projecte de recerca “Estudi tridimensional de la ultraestructura de l'escorça cerebral de la rata” per obtenir el títol de Doctor. Dirigida per Ángel Merchán i Javier DeFelipe. Laboratori Cajal de Circuits Corticals, Centre de Tecnologia Biomèdica, Universitat Politècnica de Madrid (Espanya).
Juny 2013 – Feb 2014 Estudiant de postgrau. Desenvolupar el projecte de recerca “Distribució de l'aparell espinal de les espines dendrítiques a l'escorça cerebral de rata” per obtenir el títol de Mestratge. Dirigida per Ruth Benavides-Piccione i Alberto Muñoz. Laboratori Cajal de Circuits Corticals, Centre de Tecnologia Biomèdica, Universitat Politècnica de Madrid (Espanya).
Experiència de supervisió
Oct 2022 - Març 2023 Director de Tesi de Llicenciatura. Grau de Farmàcia. Universitat CEU San Pablo. Madrid, Espanya).
Feb 2019 - Feb 2020. Directora de Tesi de Mestratge. Mestratge en Neurociència. Departament d'Anatomia, Histologia i Neurociència. Facultat de Medicina. Universitat Autònoma de Madrid (Espanya).