Filosofia i valors

Benvingut al projecte de la teva vida. UIC Barcelona és el millor lloc per dur-lo a terme. Des del 1997 formem persones a través del rigor acadèmic, la vida universitària i el desenvolupament d’experiències vitals enriquidores.

L’humanisme cristià ens inspira per a la recerca de la veritat i el ple desenvolupament de cada projecte personal. Posem al teu servei una de les ciutats més vibrants del món, que forma part de la nostra identitat. 

Som una proposta universitària que acull uns vuit mil alumnes. Accedeix a setze graus, vuit dobles graus, una trentena de dobles titulacions internacionals i una àmplia oferta de màsters, postgraus i cursos de formació contínua de l’àrea de coneixement que busques.

Posem els alumnes al centre i els convertim en protagonistes de UIC Barcelona. És el nostre compromís amb ells, amb tu. Responem amb un tracte personalitzat, classes en grups reduïts, proximitat amb l’equip docent, serveis de suport i tot el que necessitis per potenciar al màxim les teves habilitats. 

Cada universitat és diferent, i la nostra principal diferència rau en com fem les coses: atenció a mida, enfocament integral cap a cada alumne, connexió professional constant i innovació en els mètodes de docència i recerca. Hem arribat a acords amb més de 50 empreses i institucions, que confien en els centres, les càtedres i els instituts de UIC Barcelona.

Estem connectats amb la societat i les empreses. La docència té un caràcter pràctic, la imparteixen docents que treballen com a professionals en actiu, i es complementa amb un programa de pràctiques gràcies al qual podràs tenir la teva primera experiència professional. Per tot, UIC Barcelona lidera any rere any la taxa d’ocupabilitat de graduats del sistema universitari català.

A més de promoure el coneixement, la recerca i la transferència, dediquem el nostre temps i esforç a aprendre amb l’objectiu de canviar el món. Trobaràs aquesta ambició en les persones i activitats de UIC Barcelona. És en el nostre ADN.