25
Abril
15:30

Càsting musical obert per actuar a la Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables

Presencial (edifici Delta del Campus Barcelona) i virtual

L’Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible convoca tots els estudiants de UIC Barcelona aficionats i entusiastes de la música a presentar-se al càsting musical del proper 25 d’abril a les 15.30 h.

  • Per què organitzem un càsting musical?

Volem omplir de música i de festa la primera Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables que organitza la Universitat al Campus Sant Cugat. Es tracta d’una jornada que té com a objectiu principal conscienciar tota la comunitat de UIC Barcelona, i també els habitants del municipi de Sant Cugat, sobre la importància de la mobilitat i l’alimentació sostenible per desenvolupar una acció climàtica a través dels hàbits quotidians. Pots trobar-ne tota la informació aquí.

L’acció, que se celebrarà el proper 27 de maig a les 9 h, estarà composta per diversos tallers i xerrades informatives d’experts. Així mateix, la jornada, de caire lúdic i festiu, començarà amb una bicicletada i finalitzarà amb un concert musical a càrrec d’alumnes de la Universitat, i en aquest últim punt és on entreu vosaltres, alumnes de UIC Barcelona amb dots musicals!

  • Per què t’has de presentar al càsting?

L’activitat del 27 de maig serà multitudinària i hi està convocat no només la comunitat UIC Barcelona sinó també els habitants del municipi de Sant Cugat i dels voltants. La Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables és una bona oportunitat per donar a conèixer les vostres actuacions musicals al món i la Universitat us proporcionarà un escenari per fer un concert i delectar tots els assistents amb les vostres cançons.

  • Com puc presentar-me al càsting?

És molt senzill: només has d’omplir aquest formulari i registrarem la teva assistència. Pots participar-hi en solitari o amb el teu grup de música el proper 25 d’abril en format presencial i també virtual.

Anima’t a presentar-te al càsting i recorda que si guanyes tindràs l’oportunitat d’actuar en la Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables. Si encara tens dubtes, pots posar-te en contacte amb l’organització del càsting i la Jornada a través del correu electrònic sostenible@uic.es