27
Maig
09:00

Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables

Zona de pícnic del Campus Sant Cugat i aules de la Facultat de Ciències de l’Educació

 

El proper 27 de maig de 9.00 h a 12.30 h les aules de la Facultat de Ciències de l’Educació i la zona de pícnic del Campus Sant Cugat acolliran la Jornada de mobilitat activa i hàbits saludables. Es tracta d’una activitat dissenyada i impulsada per l’Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat amb l’objectiu principal de conscienciar tota la comunitat de UIC Barcelona, i també els habitants del municipi de Sant Cugat, sobre la importància de la mobilitat i l’alimentació sostenible per desenvolupar una acció climàtica a través dels hàbits quotidians.

La Jornada pretén que el públic assistent conegui de primera mà de quina manera es relaciona la mobilitat activa amb la salut individual i planetària així com, també, descobrir els beneficis d’una alimentació de temporada i de proximitat. En definitiva, vol mostrar d’una manera lúdica de quina manera cuidar el planeta és a l’abast de tothom!

Programa

8.30 h

 • Bicicletada des de l’inici del Camí de Can Gatxet (cantonada avinguda Enllaç a Sant Cugat) fins al Campus Sant Cugat de UIC Barcelona

9.00 h

10.00 h

11.00 h

11.45 h

 • Andreu Gutiérrez, professor de la facultat de Ciències de l’Educació, oferirà una visita a l’hort d’agricultura ecològica de la Universitat.
   

12.00 h

 • Paraules d’Alba Gordó, regidora comissionada per l’Emergència Climàtica i regidora de Sostenibilitat i de Joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat, en el marc del taller de mobilitat activa i hàbits saludables.
   

12.15 h

 • Clausura de la jornada a la zona de pícnic del Campus Sant Cugat amb un concert a càrrec d’un grup de música d’alumnes de la Universitat seleccionat a través del càsting del mes d’abril.
 • Durant l’espectacle, s’oferirà al públic assistent un pica-pica.

 

 

 • Amb el suport de:

Logo Ajuntament de Sant Cugat

 • Amb la col·laboració de:

 

Logo L'Ortiga Cooperativa - Agricultura ecològicaLogo plogging rrevolution

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)