03
Març
14:30

Conferència virtual: “Deep Dive into Deep Learning”

Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies En línia

Veus que tothom parla d’intel·ligència artificial i d’aprenentatge profund i no saps què són? O, desconeixes per què serveixen i on s’apliquen?

En aquesta conferència virtual introductòria, organitzada per l’Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies (OIANT), titulada “Deep Dive into Deep Learning” (‘Aprofundir en l’aprenentatge profund’), una experta de primer nivell explicarà de manera accessible i didàctica en què consisteixen aquestes tecnologies, què aporten i quines limitacions tenen.

Ponent:

  • La Dra. Tetiana Klymchuk és una científica de dades especialitzada en Processament del Llenguatge Natural. Té dos doctorats en Matemàtiques i en Matemàtiques Aplicades. La seva recerca se centra a aplicar les matemàtiques als reptes de la intel·ligència artificial i el seu treball s’ha aplicat a diverses indústries: perfums, diaris, publicitat a les xarxes socials i molt més. Ha publicat 15 articles en revistes científiques i ha participat en més de 20 conferències internacionals, després d’haver rebut el Premi de l’Acadèmia Nacional de Ciències d’Ucraïna al millor treball científic d’un estudiant universitari. Actualment imparteix classes a UIC Barcelona.
     

La sessió la moderarà el Dr. Gabriel Fernández Borsot, director de l’OIANT i professor de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona.

Pots assistir virtualment a la conferència fent clic aquí.

*La conferència s’impartirà en anglès.