17
Febrer
14:00

Conferència virtual: “La intel·ligència artificial i la medicina del futur”

Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies Online

Segons molts experts, la intel·ligència artificial transformarà en les pròximes dècades la forma com s’exerceixen les professions de l’àmbit de la salut. Davant d’aquest context, l’Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies (OIANT) de UIC Barcelona organitza la conferència virtual “La intel·ligència artificial i la medicina del futur”, que impartirà un expert de primer nivell que explicarà les claus d’aquesta transformació i mostrarà el que encara ha de venir.

El ponent que impartirà la conferència virtual dimecres que ve 17 de febrer de 14 h a 15.30 h és el Dr. Alfonso Valencia, ICREA Research Professor, director del departament de Ciències de la Vida del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), director de l’Institut Nacional de Bioinformàtica (INB-ISCIII) i director del node espanyol de la xarxa europea ELIXIR. El Dr. Valencia és un expert de primer nivell en medicina personalitzada i genòmica, amb dècades d’experiència investigadora i abundants publicacions en les més prestigioses revistes científiques.

La sessió la moderarà el Dr. Gabriel Fernández Borsot, director de l’OIANT i professor de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona.

Inscriu-te a la sessió en aquest formulari . En finalitzar la inscripció, trobaràs l’enllaç per assistir virtualment a la conferència.