29
Febrer
18:30

Foros 2024: “Landing” “2226 and the future of architecture”

Registre previ per accedir presencialment a la conferència: https://apply.iese.edu/uic-school-of-architecture-290224/

Dietmar Eberle és fundador de l’estudi Baumschlager Eberle Architekten, guanyador de més de 150 concursos internacionals i nombrosos premis. El seu edifici 2226 s’ha convertit en paradigma d’un nou enfocament constructiu: la innovació i la recerca parteixen dels principis de disseny tradicionals per aconseguir edificis energèticament eficients. Dietmar Eberle ha impulsat una indústria que permet implementar aquests sistemes en noves construccions. 

Ignacio Fernández Solla és enginyer a la consultoria ARUP, que dissenya façanes per a projectes arquitectònics a tot el món que integren l’última tecnologia per aconseguir construccions eficients i sostenibles.

Sobre Foros

Foros, el cicle de conferències anual de UIC Barcelona School of Architecture, aborda en aquesta edició reflexions i anàlisis a partir de propostes d’arquitectes que avui estan definint, amb les seves obres, com serà la nova arquitectura.

Foros s’ha convertit en un referent per a la comunitat acadèmica i professional de l’arquitectura. El seu objectiu és, a través de les conferències impartides per convidats de prestigi nacional i internacional, despertar preguntes i tractar qüestions tant d’actualitat com reflexions i debats sobre aspectes de vital importància per a l’arquitecte.

 

  • Per Dietmar Eberle i Hugo Herrera, amb Ignacio Fernández Solla

  • 29 de febrer de 2024

  • 18.30 h

  • Aula Magna IESE Business School - Barcelona Campus Nord - C. Arnús i Garí, 7. 08034 Barcelona