14
Març
18:30

Foros 2024: “Landing” “High-tech and low-tech solutions in architecture”

Registre previ per accedir presencialment a la conferència: https://apply.iese.edu/uic-school-of-architecture-140324/

Behnisch Architekten és un despatx amb oficines en diverses ciutats d’Alemanya i els Estats Units que ha projectat obres a tot el món. Stefan Behnisch i Ana Mercadé comparteixen els detalls de la construcció d’una de les seves obres més representatives i interessants, el Complex de Ciència i Enginyeria de la Universitat de Harvard. 

Aquest complex estableix un nou paradigma per a la recerca: està dissenyat per inspirar l’aprenentatge i el descobriment científic, alhora que cuida la sostenibilitat, i aplica l’enginyeria per explorar i aportar solucions als problemes que afronta el món. 

Lara Pellegrini, directora general de Ciutats, Edificació, Energia i Medi Ambient de la consultoria SOCOTEC, és experta en càlcul estructural i una veu autoritzada per reflexionar sobre el paper de l’enginyeria en el camp arquitectònic.

Sobre Foros

Foros, el cicle de conferències anual de UIC Barcelona School of Architecture, aborda en aquesta edició reflexions i anàlisis a partir de propostes d’arquitectes que avui estan definint, amb les seves obres, com serà la nova arquitectura.

Foros s’ha convertit en un referent per a la comunitat acadèmica i professional de l’arquitectura. El seu objectiu és, a través de les conferències impartides per convidats de prestigi nacional i internacional, despertar preguntes i tractar qüestions tant d’actualitat com reflexions i debats sobre aspectes de vital importància per a l’arquitecte.

 

  • Per Stefan Behnisch i Ana Mercadé, amb Lara Pellegrini

  • 14 de març de 2024

  • 18.30 h

  • Aula Magna IESE Business School - Barcelona Campus Nord - C. Arnús i Garí, 7. 08034 Barcelona