15
Maig
15:00

Intel·ligència artificial: com fer-la servir per buscar feina?

Saló de Graus

El diàleg al voltant de l’impacte de la tecnologia en l’àmbit laboral no és una novetat; no obstant això, actualment, ens enfrontem a una acceleració sense precedents d’aquests canvis.

Aquesta revolució tecnològica ha instaurat modificacions significatives en la manera en què les organitzacions busquen i seleccionen els seus futurs treballadors, utilitzant eines per al filtrat de currículums i l’avaluació d’entrevistes, així com redefinint les habilitats demanades als candidats.

Aquesta ràpida evolució també ha transformat la forma en què ens capacitem com a professionals, s’ha convertit en una cosa essencial estar en constant actualització per mantenir-nos al dia en el nostre sector.

Davant d’aquest panorama, sorgeix la pregunta: Com podem capitalitzar aquestes eines i utilitzar la intel·ligència artificial, en particular ChatGPT, al nostre favor per impulsar la nostra carrera professional?

  • Vine a aquesta sessió per:
  • Entendre la manera de fer servir de forma coherent ChatGPT per millorar les oportunitats professionals.
  • Adquirir els coneixements per crear indicadors adequats i potenciar un perfil professional amb ChatGPT.
  • Treballar el currículum, l’entrevista, la marca personal o la carta de presentació utilitzant ChatGPT.

La sessió la liderarà Pedro Rojas, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses amb especialització en Finances per la Universitat Santa María.

Actualment, és consultor en emprenedoria digital, intel·ligència artificial, social media marketing, estratègia digital i paid media per a marques, empreses i professionals, així com professor de MBA i postgrau a la Universitat Pompeu Fabra, el Tecnocampus Mataró, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’EAE Business School, la Universitat Internacional de Catalunya i l’ESERP Business School, entre d’altres.

És autor dels llibres: Monetiza tu Instagram, Cómo monetizar las redes sociales, Cómo preparar un plan de social media marketing, Community management para dummies, Community management en una semana i Reclutamiento y selección 2.0. Modera el blog Senior Manager (pedrorojas.es).