20
Abril
12:00

Jornada de portes obertes – Campus de l’Experiència

Campus de l'Experiència En línia

PRESENTACIÓ

A UIC Barcelona organitzem una sessió informativa en línia per a tots els qui estiguin interessats a conèixer el Grau Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat que ofereix el Campus de l’Experiència als estudiants sèniors, així com, també, la seva metodologia educativa.

A la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència, professors i alumnes del Campus explicaran de manera dinàmica tot el que necessites saber sobre la Universitat i aquest grau sènior.

Si estàs interessat a assistir a la sessió del proper 20 d’abril a les 12 h, omple el formulari d’inscripció. Un cop t’hi hagis inscrit, rebràs més informació del Campus de l’Experiència i l’enllaç per connectar-te virtualment a la jornada de portes obertes.

PROGRAMA

  • 12 h Benvinguda a càrrec del director del Campus de l’Experiència, Dr. Jordi Miralbell.
  • 12.10 h Conferència titulada “La formació contínua, un antídot contra l’aïllament” a càrrec de la Dra. Pilar Escuder-Mollón, coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I.
  • 12.40 h Taula rodona “Treballar en xarxa en temps de pandèmia” moderada pel Dr. Salvador Vidal, coordinador acadèmic del Campus de l’Experiència. La taula rodona estarà formada per alumnes del Campus de l’Experiència, que transmetran el seu testimoni com a estudiants del grau sènior a UIC Barcelona.
  • 13.10 h Fi de la jornada de portes obertes
     

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL CAMPUS I ELS ESTUDIANTS

Cada cop hi ha més persones actives que arriben a l’edat de la jubilació en bones condicions i amb moltes expectatives i projectes per emprendre. La societat necessita aprofitar l’energia, el talent i l’experiència que tenen.

En aquest sentit, les persones que arriben a l’edat de jubilació necessiten continuar actives amb objectius concrets, mantenir i augmentar la xarxa de relacions personals, i dur a terme nous projectes. És un moment molt adequat per anar a la universitat, que ens ofereix aquesta oportunitat.

UIC Barcelona posa en marxa la tercera promoció del Campus de l’Experiència dirigit a aquestes persones, seguint la metodologia de les universitats més avançades en aquest àmbit: amb rigor acadèmic, amb un acompanyament personalitzat, amb assignatures variades que responen a diferents interessos personals i una metodologia que potencia la participació i que proporciona eines en el terreny psicològic i instrumental que permeten mantenir-se actiu en aquesta nova etapa.

En un entorn que encomana entusiasme, el Campus de l’Experiència ofereix integrar-se a la comunitat universitària, a grups de recerca i participar en tota mena d’activitats.

La jornada de portes obertes es dirigeix a les persones que s’acosten, arriben o han arribat a l’edat de la jubilació, però també a tot tipus de persones que hi estiguin interessades, com ara responsables de departaments de direcció de persones, entitats que treballen amb gent gran, familiars, etc.