09
Juliol
10:00
11
Juliol
10:00

Presentació dels Treballs Final de Grau de UIC Barcelona School of Architecture

Seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Sala Mirador, planta 8
(Plaça Nova 5 08002 Barcelona)

Els dies 9, 10 i 11 de juliol, els estudiants d'últim any de UIC Barcelona School of Architecture defensaran els seus Treballs de Final de Grau (TFG) a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Amb el títol “Sewing Edges, Regenerating Fabrics. The opportunity of Besòs Neighborhoods as a urban contemporary essay” (“Cosint vores, Regenerant Teixits. L'oportunitat dels Barris del Besòs com a assaig urbà contemporani”), els treballs ofereixen solucions per teixir la ciutat a través de la regeneració dels barris del Besòs.

L’objectiu és que els projectes dels alumnes proposin solucions per superar les barreres del territori causades per infraestructures com autopistes i connectin els barris entre si, creant un espai urbà més permeable i habitable.

Els projectes desenvolupats pels estudiants d’Arquitectura donen així resposta a l’actualitat de l’agenda urbana de Barcelona, com la recuperació dels espais fluvials, la connexió dels barris perifèrics i la promoció de la sostenibilitat i la cohesió social.

Dins el marc de la presentació dels TFG, s'atorgaran els els Premis ROCKWOOL de Sostenibilitat, els Premis Schindler d'Arquitectura a l'Accessibilitat i el Premi TFG Daikin – Schneider Electric d'Instal·lacions a Arquitectura del 2024.

L’acte és obert al públic.