05
Octubre
09:00

XVII Jornada d’Actualització en Odontologia

Facultat d'Odontologia Campus Sant Cugat

La Jornada d’Actualització en Odontologia (JAO) és una jornada científica organitzada per la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona des de l’any 2007, dirigida a professionals del sector, tant odontòlegs com higienistes.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és oferir eines als professionals perquè puguin posar al dia els seus coneixements i competències clíniques per respondre a les necessitats del sector i dels pacients en totes les àrees de l’àmbit de l’odontologia.

Durant la jornada, els assistents també podran accedir a la zona d’exposició comercial on empreses rellevants del sector destaquen les últimes novetats en aparatologia i materials. Així mateix, un any més la JAO es converteix en un espai de retrobament dels Alumni de la Facultat, professionals de l’odontologia i higienistes.

Com ja és tradició, la jornada inclourà la trobada Alumni per celebrar el 20è aniversari de la promoció del 2004 del grau en Odontologia de UIC Barcelona.

II CAREER FORUM 

En el marc de la JAO, també tindrà lloc aquesta trobada amb el món professional, organitzada per Alumni i la Facultat d’Odontologia. El Career Forum té com a finalitat afavorir un espai de networking i facilitar l’accés al món laboral dels alumnes de la Facultat a través d’una zona amb estands on les empreses nacionals i internacionals es donaran a conèixer perquè els alumnes es puguin posar en contacte amb ells i sol·licitar-los les vacants.

Consulta’n tota la informació.