Grau en Dret + UCLA Extension Certificate Programme

Tipus de programa
Dobles titulacions internacionals
Durada
Between six months and a year
 • Inici
 • Requisits d'admissió
 • Beques i finançament

Avantatges del programa

 1. Prestigi de la Universitat de Califòrnia, Los Angeles Extension. Estudiaràs en una universitat de gran prestigi mundial.
 2. El Certificate Postgraduate Programme equival a un postgrau a Espanya
 3. Metodologia docent. Accediràs a programes acadèmics professionalitzadors que complementaran els teus coneixements.
 4. Pràctiques en empreses. Faràs pràctiques curriculars durant els estudis a Los Angeles.
 5. Internacionalitat. Podràs optar a treballar un any a qualsevol part dels Estats Units gràcies al visat Optional Practical Training (OPT)
 6. Networking. Faràs contactes amb professionals de la teva àrea que t’ajudaran a accedir al mercat laboral dels Estats Units

Sobre el Certificate Programme

Possibilitat de complementar els teus estudis de Dret als Estats Units. Viu l’experiència americana i obtén el títol en Paralegal Studies. Es tracta d’un programa d’especialització que equival a un postgrau a Espanya. En auge en l’àmbit jurídic anglosaxó, et donarà accés a importants despatxos jurídics als Estats Units.

Tindràs l’opció de cursar el programa entre cinc mesos i un any, en funció de si optes per fer pràctiques curriculars durant la teva etapa d’estudiant als Estats Units. A més a més, podràs triar un dels dos itineraris proposats: cursar el programa d’especialització després de graduar-te en Dret, o bé, després d’obtenir el títol del Màster Universitari en Advocacia (MUA).

Requisits d'admissió

Itineraris d’accés

 1. Amb el Grau en Dret: Completa els quatre cursos del grau i accedeix a un cinquè curs per obtenir el Paralegal Studies Certificate.
 2. Amb el títol del MUA: Després de finalitzar el Màster Universitari en Advocacia a UIC Barcelona i fer l’examen d’accés a l’advocacia, podràs optar al Paralegal Studies Certificate.

Sol·licitud d’admissió

Per poder iniciar els estudis, cal contactar amb la coordinadora de programes internacionals de la Facultat:

Maria Mut
mariamut@uic.es

Documentació necessària

Grau en Dret o títol del MUA per UIC Barcelona i complir els requisits sol·licitats:

 1. Grau en Dret per UIC Barcelona
 2. Màster Universitari en Advocacia de UIC Barcelona
 3. Informació dels requisits

Beques i finançament

A més a més del conveni amb UCLA Extension, que inclou un descompte del 10 % per a tots els nostres estudiants en el cost de la matrícula, UIC Barcelona també destina 2.000 euros a cadascuna de les tres beques que ofereix.