28/01/2022

Compromís, talent i generositat en l’acte de lliurament de beques de UIC Barcelona

La Universitat ha reconegut l’esforç i el mèrit dels alumnes becats en l’acte institucional de lliurament de beques del curs 2021-2022

UIC Barcelona ha celebrat avui l’acte de lliurament de beques del curs 2012-2022, un acte que vol posar en relleu el talent i el mèrit dels alumnes, reconèixer la seva excel·lència acadèmica i garantir la igualtat d’oportunitats.

Aquest curs acadèmic han rebut una beca 756 alumnes, gràcies a les empreses i particulars que han contribuït a reforçar el programa de beques i ajudes de la Universitat. A causa de la situació actual generada per la COVID-19, avui l’han pogut recollir presencialment en mà uns 150 alumnes.

L’acte l’ha conduït la vicerectora de Comunitat Universitària, Esther Jiménez, qui ha donat l’enhorabona a l’alumnat becat, ha agraït l’assistència d’alguns representants dels donants, així com la generositat i el suport incondicional de moltes empreses i institucions que no han pogut assistir a l’acte, però que també han contribuït en aquest projecte. En l’acte, també hi han estat presents els degans i deganes de les facultats a les quals pertany l’alumnat que ha estat becat.

Durant l’acte, Júlia Viza, actual alumna d’últim curs del Grau en Comunicació Audiovisual, ha representat l’alumnat becat amb un discurs d’agraïment. Viza ha agraït “a la Universitat i a totes les empreses, institucions i particulars aquesta gran oportunitat” que se li ha brindat, i ha destacat que rebre una beca “no és una simple ajuda econòmica, sinó que t’ofereix l’oportunitat d’estudiar en una institució com UIC Barcelona”.

A l’acte, hi ha participat també Ignacio Isern, alumni de UIC Barcelona, graduat en Administració i Direcció d’Empreses el 2015. En representació dels antics alumnes, Isern ha felicitat els becats i els ha animat a continuar estudiant i esforçant-se per aconseguir les seves metes, i que siguin abans de res “bones persones”, ha destacat. “Considereu-vos afortunats i celebreu els vostres triomfs: obtenir una beca no és senzill. Cal tenir actituds, com la fortalesa, la motivació i l’esforç”. En el dia del patró de les universitats, Isern també ha esmentat sant Tomàs per recordar que l’educació és un instrument que cal valorar.

Amb la celebració d’aquest acte de lliurament de beques, UIC Barcelona dona l’enhorabona públicament a tots els alumnes becats, i agraeix el compromís i la generositat de totes les empreses i particulars que han apostat per la Institució, donant suport al programa de beques i ajudes, en el marc de la campanya anual #CapTalentSenseFutur. El programa de beques i ajudes representa una inversió anual de 5,7 milions d’euros.

La celebració, que s’ha organitzat en el marc de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, patró de les universitats, s’ha desenvolupat presencialment a l’Aula Magna de UIC Barcelona, respectant en tot moment l’aforament permès i les mesures sanitàries establertes.

UIC Barcelona agraeix la seva col·laboració amb el programa de beques als 61 donants particulars i a les empreses i institucions següents:

ACV Inversores, Auxiliar Metalgráfica Aragonesa, Banco Santander, Centre d’Oftalmologia Barraquer, DisolBCN, DiverInvest, Fundació María Pou - Lunet, Mediolanum, Mullor, Omni Comercial, RACC, Techedge, Torrella Consulting, West Lemorann.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)