10/05/2024

Més de 300 persones participen en el ThankUDay 2024 de UIC Barcelona

Durant la celebració del ThankUDay, enguany emmarcat en la 1a edició del Research Fest, s’han lliurat tres guardons al Banco Santander, Klockner i la Fundación Roviralta per la seva col·laboració continuada amb la Universitat

Més de 300 persones han participat en el ThankUDay 2024 de UIC Barcelona, un esdeveniment anual organitzat per agrair i reforçar el compromís de les persones, empreses i organitzacions que amb la seva contribució fan possible el dia a dia de la Universitat. Els assistents a l’acte, celebrat a l’Aula Magna del Campus Barcelona, també han pogut gaudir de les activitats vinculades al Research Fest, una jornada en què investigadors i professionals han pogut reflexionar i compartir idees sobre el paper present i futur de la recerca i el seu impacte social.

En l’edició actual, en les tres categories, les empreses i institucions distingides per fer deu anys que col·laboren de manera continuada amb UIC Barcelona han estat el Banco Santander, per impulsar el talent; l’empresa Klockner, per fomentar la recerca; i la Fundación Roviralta, per vetllar per la cura de les persones.

En representació del Banco Santander, ha recollit el guardó el Sr. Xavier Cañadó Fernández, director d’Institucions de la Territorial de Catalunya; per part de Klockner, el Sr. Xavier Domènech, director comercial, i la Sra. Jessica Alves, responsable de les relacions amb les universitats; i finalment, per part de la Fundación Roviralta, hi ha assistit el Sr. Tomás Testor Schnell, vicepresident i secretari general.

 

Empreses que, durant el ThankUDay, han rebut el reconeixement per la seva col·laboració

 

La benvinguda de l’acte ha estat a càrrec del Sr. Francesc Homs, president del Consell Assessor Universitari de la Universitat, qui ha agraït a totes les empreses i persones que col·laboren amb UIC Barcelona: “El ThankUDay és un dia per agrair a aquelles empreses i entitats que ens han permès establir, en l’actualitat, més de 4.000 convenis, que permeten connectar la Universitat amb la societat, impulsant el talent, la recerca i la cura de les persones”. A l’acte, també hi ha assistit Albert Vilumana, director corporatiu d’America’s Cup Events, que ha presentat la Louis Vuitton 37a America’s Cup que tindrà lloc el proper 22 d’agost a Barcelona.

Els guardons els ha lliurat el Sr. Francesc Homs, acompanyat del president del Patronat, el Sr. Miguel Ángel Cazcarra, i del rector, el Dr. Alfonso Méndiz, qui ha tancat l’acte: “Des de UIC Barcelona agraïm el compromís als nostres col·laboradors, institucions i empreses, tots imprescindibles per tancar el cercle virtuós de la recerca i la transferència en un dia històric viscut a la nostra universitat”.

El ThankUDay, que celebrava la 5a edició, ha estat impulsat pel Departament de Desenvolupament Corporatiu de UIC Barcelona, que promou, canalitza i coordina les diferents col·laboracions amb la Universitat. En paraules del seu director, Juan Pablo Garrido, “la gratitud és intrínseca a la nostra universitat. Agraïm sincerament la generosa col·laboració d’innombrables persones, empreses i institucions, la contribució de les quals possibilita el nostre impacte en la societat. Gràcies per fer-ho possible!”.