06/05/2022

Uns 200 alumnes d’ESO i de batxillerat fan l’examen de nivell B1-B2 d’anglès a UIC Barcelona

Un any més, el Departament de Lingüística Aplicada, gràcies a la col·laboració amb Santillana - Richmond Publishing, ha ofert l’examen Certificat B1-B2 d’anglès per a ESO i batxillerat. Part dels exàmens ha tingut lloc aquest matí de divendres, al Campus Barcelona de UIC Barcelona. L’examen l’han creat un equip redactor de les proves i és l’únic al mercat creat específicament per al col·lectiu d’aquesta edat.

L’examen consta de quatre parts —comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió escrita i expressió i interacció orals— i els alumnes han fet la prova escrita, d’una durada de poc més de tres hores, a l’Aula Magna de la nostra universitat. La prova oral es farà en els propers dies, als centres educatius d’educació secundària.

L’aprenentatge i l’acreditació de llengües és essencial per als estudiants de secundària i batxillerat; les institucions educatives, i posteriorment el món laboral, exigeixen vies perquè els joves puguin acreditar oficialment els seus coneixements en terceres llengües.

La iniciativa de crear aquest examen a UIC Barcelona s’emmarca dins l’Aula Innovation in English Language Teaching del Departament de Lingüística Aplicada i Santillana - Richmond Publishing. Fins avui, uns 700 de alumnes de tot Catalunya han acreditat el seu nivell d’anglès a UIC Barcelona, gràcies a aquesta iniciativa.