Càtedra Dentsply Sirona-UIC Barcelona en Flux Digital en Odontologia

La Càtedra Dentsply Sirona-UIC Barcelona en Flux Digital en Odontologia s'impulsa des de la Facultat d'Odontologia de UIC Barcelona amb la col·laboració de l'empresa Dentsply Sirona.

La Càtedra, dirigida pel Dr. Miguel Roig i coordinada pel Dr. Joan Soliva, neix amb l'objectiu d'establir mecanismes per abordar els projectes d'odontologia des de diferents perspectives. L'objectiu de UIC Barcelona, en el marc d'aquesta càtedra, és desenvolupar metodologies per incrementar la col·laboració entre àrees i tractar reptes de l'àmbit de l'odontologia d'una manera interdisciplinària abastant els enfocaments de Restauradora, Ortodòncia, Periodòncia, Cirurgia i Endodòncia.

Per a això es realitzen una sèrie de casos consensuats, planificats i tractats des de les diferents àrees d'especialització en odontologia. El projecte implica una beca de recerca a cadascuna de les àrees coordinades per la direcció de la Càtedra amb la finalitat que aquest tractament interdisciplinari suposi un benefici per al pacient

Dentsply Sirona s'ha posicionat com a empresa de referència en la fabricació de productes dentals així com a proveïdora de solucions i serveis per a professionals del sector dental a escala mundial.

Sirona