Càtedra en Implants Zigomàtics. Nou Abordatge Digital

La Càtedra en Implants Zigomàtics. Nou Abordatge Digital és una iniciativa impulsada per la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona en col·laboració amb el fabricant de solucions odontològiques Straumann.

Dirigida pel Dr. Federico Hernández-Alfaro i coordinada per la Dra. Adaia Valls i el Dr. Jorge Bertos, professors i investigadors de l’àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de la Facultat, la càtedra neix amb la voluntat d’aportar un coneixement rigorós i científic de la situació actual de l’odontologia des d’un punt de vista clínic i tecnològic.

La Càtedra centrarà la seva activitat en l’abordatge digital dels implants zigomàtics. Aquest tractament està destinat a rehabilitar pacients que han perdut totes les dents i massa òssia en els maxil·lars i suposa l’única alternativa a les pròtesis amovibles amb paladar.

Straumann Group és una companyia líder mundial en odontologia estètica, amb seu a Basilea (Suïssa). Uneix marques internacionals que destaquen per la seva excel·lència, innovació i qualitat en l’odontologia de reemplaçament, correctiva i digital. La marca d’implants Straumann, referent internacional del sector, reuneix dècades d’experiència en la recerca, fabricació i venda de sistemes d’implants.

straumann