14
Juny
09:00

‘Workshop’ sobre l’ús ètic de la intel·ligència artificial

Facultat d'Humanitats Aula A502

La Facultat d’Humanitats organitza el proper 14 de juny el Workshop “L’ús ètic de la intel·ligència artificial”, en el qual intervindran experts internacionals en el marc del projecte Llavor.

La jornada està oberta a tots els investigadors, professors i estudiants que estiguin interessats en la matèria.

PROGRAMA

9.00 h Benvinguda als assistents

9.30 h Conferència i debat. Tom Harrison, professor de l’Escola d’Educació de la Universitat de Birmingham i vicerector adjunt d’Innovació Educativa. Director del Jubilee Centre for Character and Virtues

11.00 h Pausa

11.30 h Conferència i debat. Marcel Cano, professor de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries de la Universitat de Vic, expert en ètica aplicada a la tecnociència.

13.00 h Pausa

16.00 h Conferència i debat. Mark Coeckelbergh, catedràtic de Philosophy of Media and Technology de la Universitat de Viena. Membre de diverses entitats, internacionals i de molta influència, que donen suport a la construcció de polítiques en l’àrea de la robòtica i la intel·ligència artificial.

17.30 h Pausa

18.00 h Conferència i debat. Oscar Yecid, degà d’Humanitats i Educació de la Universitat San Buenaventura (Bogotà, Colòmbia). Expert en educació i noves tecnologies. Director d’Ed&TIC Research Center. Investigador associat i líder del grup “Educación, Investigación y Tecnología” d’Ed&TIC Research Center.

19.30 h Final del taller

 

Organitza

Universitat Internacional de Catalunya. Facultat d’Humanitats
En el marc del Projecte Llavor (23 00062): Magdalena Bosch, Gabriel Fernández Borsot, Abel Miró i Comas.

Hi col·laboren

Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies de UIC Barcelona (OIANT) i Trobades ALFA