Directori

MORENO MORENO, Mercedes

Departament de Ciències Bàsiques

MORENO MORENO, Mercedes

CV

Perfil del professor

Ciències Bàsiques, DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BÀSIQUES. Universitat Internacional de Catalunya

Formació acadèmica

Llicenciada en Psicologia per la Facultat de Filosofia i CC.EE. de la Universitat Central de Barcelona
CERTIFICACIÓ PSICÒLEG-COACH- Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. 2013

Experiència professional

Àmplia experiència com a consultora de RRHH en diversos sectors organitzacionals i diversos col·lectius.
- Diverses responsabilitats assumides, que inclouen funcions com a consultora, formadora, coach i orientadora i insertora laboral.
- En qualitat de consultora he intervingut en Dissenys de Plans de Carrera i desenvolupament de Carreres Professionals, en empreses nacionals/multinacionals i en diferents programes d'anàlisi organitzacional, descripció i valoració de llocs, implantació de sistemes de gestió per competències.
- També he realitzat Estudis de Clima Laboral, Avaluacions de Potencial, Avaluacions per Competències, Estudis de Plans de Desenvolupament a empreses de diferents sectors.
- Sóc PSICÒLOGA-COACH orientada a l'àmbit de les organitzacions, tant individualment com grupalment, com d'equips de treball.
- Imparteixo programes formatius orientats al desenvolupament individual i grupal. Especialitzada en formació d'habilitats interpersonals, desenvolupament de millora del lideratge i coordinació i motivació d'equips, formació en cohesió d'equips, teambuilding. Formació amb activitats indoor/outdoor.
- He intervingut en conferències sobre COACHING com a eina fonamental per al desenvolupament del rendiment i per al desenvolupament del potencial, sobre MARCA PERSONAL, GESTIÓ DEL TEMPS i CREATIVITAT-INNOVACIÓ.
- Emprenedora, amb iniciativa i capacitat dorganització/planificació i gestió.
- Habilitat per comunicar, coordinar, motivar equips, adaptar-se a entorns i situacions diverses, per prendre decisions i orientar-se a resultats.