• Rànquings
 • Rendiment acadèmic
 • Satisfacció dels alumnes
 • Inserció laboral
 • Alumnes UIC internacional
 • Alumnes fora de Catalunya
 • Alumnes programes mobilitat

Posició en els principals rànquings internacionals

ARWU - Odontologia
151-200 de 300
Classificació mundial
3-4 de 7
Classificació nacional

 El Shanghai Ranking’s. Global Ranking of Academic Subjects 2020 és un rànquing que classifica les 500 millors institucions del món en 54 matèries distribuïdes en cinc àrees: ciències naturals, enginyeria, ciències de la vida, ciències mèdiques i ciències socials. El total de les millors institucions varia segons la matèria, en el cas de “Dentistry and Oral Sciences” classifica en 300 les millors institucions del món.

Aquest rànquing té unes 4.000 institucions en educació superior.

Cada matèria es valora segons cinc indicadors:

 • (PUB): Nombre de publicacions d’una institució d’una mateixa matèria en el període 2014-2018.
 • (CNCI): Impacte de les citacions normalitzades per la disciplina en el període 2014-2018.
 • (IC): Col·laboració internacional en les publicacions en el període 2014-2018.
 • (TOP): Nombre d’articles publicats en les principals revistes sobre una matèria acadèmica durant el període 2014-2018.
 • (Award): Nombre total del personal d’una institució premiat en una matèria acadèmica des de 1981.

Els resultats de UIC Barcelona al Global Rànquing of Academic Subjects 2020 classifiquen a la Universitat Internacional de Catalunya en la matèria “Dentistry and Oral Sciences” en les posicions següents:

 • Classificació mundial: 151-200 de 300
 • Classificació nacional: 3-4 de 7

ptrans acrwu

Times Higher Education World University Rankings
601-800 de 1527
Classificació mundial
= 9 de 50
Classificació nacional

 Times Higher Education World University Rankings, proporciona una classificació de les millors universitats del món, n’avalua l’acompliment a través dels indicadors següents que s'agrupen en cinc pilars: la docència (entorn d'aprenentatge), la recerca (volum, ingressos i reputació), les cites (influència de la recerca), la perspectiva internacional (personal, estudiants i recerca), els ingressos de la indústria (transferència del coneixement) i la reputació acadèmica.

En el seu dissetè any, el Times Higher Education World University Rankingss continua sent el rànquing internacional líder que sustenta l'excel·lència en l'educació superior. Aquest any, s'ha publicat una classificació de 1.527 institucions de 93 països sobre la base d’una participació de 1.993 institucions d'Educació Superior i recerca a escala mundial.

Els resultats de UIC Barcelona al THE World University Rankings 2021 classifiquen la Universitat Internacional de Catalunya en les posicions següents:

 • Classificació mundial: 601-800 de 1527
 • Classificació nacional: = 9 de 50

 

Rank times

U-Multirank
185
Posició europea sobre 1.070
11
Posició nacional sobre 79
1
Dimensió: Compromís regional

 U-Multirank ha publicat en aquesta 7a edició els resultats d’unes 1.800 universitats de 92 països i inclou un rànquing institucional i un altre per àmbits de coneixement amb 28 àrees temàtiques que han estat avaluades en aquesta edició.

En el marc de la setena edició d’U-Multirank, un projecte promogut i finançat per la Unió Europea , la Fundació Bertelsmann i el Banc de Santander i elaborat per un consorci liderat pel professor Dr. Frans van Vught de Vuhold BV, el professor Dr. Frank Ziegele del Centre for Higher Education (CHE) i altres entitats que formen part del consorci com són el Center for Higher Education Policy Studies (CHEPS) i la Fundación CYD, es basa en 36 indicadors dividits en les dimensions: ensenyament i aprenentatge, recerca, transferència de coneixement, orientació internacional i contribució al desenvolupament regional.

La Fundació CYD col·labora en la recollida de dades del sistema universitari espanyol i aprofita part dels indicadors per a la confecció posterior del seu propi rànquing.

La metodologia d’U-Multirank és ser una eina multidimensional per comparar la qualitat de les institucions d’educació superior i qualifica el rendiment i l’acompliment de cada universitat en una graduació que va des de A (“molt bo”), B (“bo”), C (“mitjà”), D (“per sota de la mitjana”) fins a E (“feble”).

U-Multirank es basa en diferents fonts per obtenir les dades subministrades per les mateixes institucions, bases de dades bibliomètriques com la Web of Science i de patents internacionals i de bases de dades nacionals com el SIIU.

En aquesta 7a edició el posicionament de la Universitat Internacional de Catalunya en el terreny institucional i en l’àmbit de coneixement d’ADE queda de la manera següent:

Indicadors institucionals
UIC Barcelona es troba en la posició 185 de les 1.070 universitats europees participants i a la posició 11 de 79 universitats espanyoles i destaca en la dimensió de “Compromís regional”, ja que queda en primer lloc de les 79 universitats espanyoles, europees i mundials.

En l’àmbit de coneixement d’ADE
UIC Barcelona es troba en la posició 13 de 55 universitats espanyoles participants i es troba a la posició 56 de les 407 universitats europees participants.

 

Multirank

uniRank
2.277
Posició mundial sobre 13.600
60
Posició nacional sobre 75
 •  Posició nacional sobre 75

uniRank és un directori internacional d'educació superior líder i el motor de recerca que ofereix ressenyes i classificacions de més de 13.000 universitats oficialment reconegudes en 200 països.

Unirank inclou institucions d'educació superior de tot el món amb els requisits següents:

 • Estan oficialment reconegudes, autoritzades i/o acreditades per organismes nacionals o regionals.
 • Estan oficialment autoritzades per atorgar graus d'almenys 4 anys i/o postgraus.
 • Proporcionen cursos d'educació superior principalment en un format tradicional d'educació presencial i no a distància.

Unirank University Ranking figura en el rànquing mundial d'universitats segons l'Observatori IREG sobre classificació acadèmica i excel·lència. No és un rànquing acadèmic sinó un rànquing universitari basat en el web amb l'objectiu de proporcionar una classificació global aproximada d'universitats del món en funció de la presència que tenen al web i el prestigi en termes de trànsit estimat, confiança i popularitat d'enllaços de qualitat. Aquestes dades ajuden els estudiants internacionals i el personal acadèmic a comprendre com de popular és una institució d'educació superior específica en un país estranger.

La font de la dada d'UniRank University Ranking es basa en un algoritme que inclou 5 mètriques web imparcials i independents extretes de 4 fonts de web intelligence:

 • Moz Domain Authority
 • Alexa Global Rank
 • SimilarWeb Global Rank
 • Majestic Referring Domains
 • Majestic Trust Flow

Les dades de mètriques web es recopilen la mateixa setmana per minimitzar les fluctuacions temporals i maximitzar la comparabilitat.

UniRank ofereix rànquings per països, Espanya té una classificació de 75 universitats.
Nombre d'institucions classificades: 200 a escala mundial i 75 a escala nacional.

 

Classificació UIC Barcelona edició 2020

Posició mundial: 2.277
Posició nacional: 60

Des de 2018 Unirank publica quatre nous rànquings universitaris destinats a avaluar la presència i popularitat de les institucions d'educació superior a les xarxes socials en les quatre plataformes socials principals:

 

UniRank Facebook University Ranking

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social Facebook entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i col·legis amb presència oficial a Facebook. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat a la plataforma Facebook basat en el nombre total de likes, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 9.920 d'un total de 13.723 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial de Facebook.

Resultats edició 2020 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional: 25 de 75 universitats espanyoles amb 33.940 likes.

 

UniRank Twitter University Ranking

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social Twitter entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i escoles amb presència oficial a Twitter. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat en la plataforma Twitter basat en el nombre total de seguidors, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 7.867 d'un total de 13.723 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial de Twitter.

Resultats edició 2020 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional: 46 de 71 universitats espanyoles amb 15.744 seguidors.

 

UniRank Instagram University rànquing

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social Instagram entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i col·legis amb presència oficial a Instagram. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat en la plataforma Instagram basat en el nombre total de seguidors, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 6.472 d'un total de 13.723 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial d'Instagram.

Resultats edició 2020 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional: 35 de 67 universitats espanyoles amb 7.097 seguidors i 441 publicacions.

 

UniRank YouTube University Ranquings

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social YouTube entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i col·legis amb presència oficial a YouTube. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat en la plataforma YouTube basat en el nombre total de subscriptors, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 8.381 d'un total de 13.723 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial de YouTube.

Resultats edició 2020 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional: 30 de 72 universitats espanyoles amb 3.830 subscriptors.

 

unirank

Ranking Web of Universities
1.774
Posició mundial
669
Posició europea
53
Posició nacional

 Juliol 2020*

Ranking Web of Universities és un sistema de classificació per a les universitats que té l'objectiu de fomentar la presència acadèmica al web, donant suport a iniciatives d’Open Access que augmentin la difusió del coneixement científic i cultural que generen les universitats.

La metodologia es basa en els indicadors següents: presència (10%), impacte (50%), obertura (10%) i excel·lència (30%). Es publica dues vegades a l’any, al gener i al juliol.

Nombre total d'institucions classificades: 11.998.

Nombre d'institucions classificades a Espanya: 263.

Nombre d'institucions classificades a Europa: 5.856.

 

IndicadorPosició

Presència2.212

Impacte3.429

Obertura1.907

Excel·lència1.958

 

ranking repositories

Posició en els principals rànquings nacionals

Fundación CYD
16/76
Contribució al desenvolupament regional

En aquesta 7a edició del Rànquing CyD, hi han participat 76 universitats espanyoles (de les quals 48 són públiques i 28 són privades).

El Rànquing CyD, amb un enfocament multidimensional, ofereix indicadors per mesurar i comparar el rendiment de les universitats en les seves diferents àrees d'activitat mitjançant l'anàlisi d'indicadors, 37 en l’àmbit institucional, classificats per grups de rendiment (alt, intermedi i reduït) i agrupats en sis dimensions: Ensenyament i Aprenentatge; Recerca; Transferència de Coneixement; Orientació Internacional; Contribució al Desenvolupament Regional i Inserció Laboral (aquest últim en el rànquing d’Àmbits).

El Rànquing CyD permet mesurar i comparar el rendiment de les universitats en dues categories:

Categoria institucional.
Ofereix l'anàlisi en el conjunt de la universitat.

Categoria d’àmbits de coneixements.
Ofereix l'anàlisi del conjunt de titulacions de grau i màster que pel seu grau d'homogeneïtat conformen un determinat àmbit temàtic. En aquesta edició UIC Barcelona ha participat en l'àmbit d'ADE i Dret. Les activitats acadèmiques que han avaluat l'àmbit d'ADE a UIC Barcelona han estat: Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Publicitat i Relacions Públiques, Màster Universitari en Gestió Sanitària i Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció.

Les activitats acadèmiques que han avaluat l'àmbit de Dret a UIC Barcelona han estat: Grau en Dret i Màster Universitari en Advocacia. El Rànquing CyD, encara que no ofereixi una posició única de cada universitat, ordena en funció del nombre d'indicadors que han obtingut un rendiment alt, intermedi i reduït. UIC Barcelona, en aquesta 7a edició, ha destacat pel seu nombre elevat d'indicadors d'alt rendiment:

En la categoria institucional, a la dimensió de "Contribució al desenvolupament regional".
Resultats globals

En la categoria d’àmbit de coneixement, en l'àmbit d'ADE.
Resultats globals per àmbit

 

Ranking CYD

U-Ranking
7 de 12
Nivell Global. U-Ranking
29 de 32
Nivell Global. U-Ranking Volum

L’U-Ranking d’universitats espanyoles (indicadors sintètics del sistema universitari espanyol) és un projecte conjunt de la Fundació BBVA i l’IVIE (Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques). A la 8 ªedició 2020 s'analitzen un total de 70 universitats, 48 públiques i 22 privades, cobrint el 97% del Sistema Universitari Espanyol en termes de nombre d'estudiants de grau i analitza més de 3.300 graus i dobles graus. Els resultats es presenten en dos formats diferents:

 • L’U-Ranking, que classifica les universitats segons el seu rendiment-docent i de recerca i innovació- segons la dimensió de la institució per fer-les comparables.
 • L’U-Ranking Volum, que classifica les universitats segons el volum total de resultats- docents i de recerca i innovació de les universitats espanyoles- i, per tant, la dimensió de la universitat juga un paper en la mateixa juntament amb el rendiment de cada institució. 

Les dues dimensions que s’analitzen en aquest rànquing són: docència i investigació i innovació.

U-Ranking. Resultat global

Universitat Nivell Índex
UIC Barcelona1 7 0,9

(1) Distingint 12 nivells

U-Ranking. Resultat per dimensions

Dimensió Nivell Índex
Docència 1 3 1,1
Investigació i innovació 2 12 0,7

(1) Distingint 7 nivells
(2) Distingint 17 nivells

U-Ranking Volum. Resultat global

Universitat Nivell Índex
UIC Barcelona1 29 0,3

(1) Distingint 32 nivells

U-Ranking Volum. Resultat per dimensions

Dimensió Nivell Índex
Docència 1 27 0,3
Investigació i innovació 2 32 0,2

(1) Distingint 30 nivells
(2) Distingint 34 nivells

u-ranking

U-Ranking. Inserció laboral
9 de 67
Rànquing global
En aquesta VIIIª edició d'U-Ranking 2020 s'inclou un índex sintètic d'ocupabilitat que inclou un estudi detallat de l'ocupabilitat dels titulats i els seus resultats d'inserció laboral per branques d'ensenyament i universitats.

Les dades es basen en la situació en 2018 dels titulats en 2013-14 als 4 anys de graduar-se. Els 3 indicadors que valoren la inserció laboral són:

 • Taxa d'afiliació
 • Afiliats en grup de cotització "titulats"
 • Base mitjana de cotització 

Posició UIC Barcelona en l'índex sintètic d'inserció laboral

Universidad Ranking global Taxa d'afiliació Contractats com a titulars Base mitjana de cotització
UIC Barcelona1 9 80,20% 76,90% 27.534

(1) 67 universitats analitzades

Posició UIC Barcelona en les branques: Ciències Socials i Jurídiques i Ciències de la Salut

Branca Rànquing Taxa d'afiliació Contractats com a titulars Base mitjana de cotització Egressats % egressats universitat
Ciències socials i jurídiques1 9 82,02% 66,30% 26.087 416 59,5%
Ciències de la salut2 8 77,04% 93,20% 30.414 283 40,50%

(1) 67 universitats analitzades
(2) 56 universitats analitzades

Inserción laboral

Fundación Compromiso y Transparencia
17/26
Translúcids

La Fundación Compromiso y Transparencia té per objectiu impulsar el bon govern, la transparència, la rendició de comptes i l’impacte social de les institucions, basant-se en el fet que la informació de la web sigui:

 • Visible: la informació s’ha de poder captar de manera senzilla.
 • Accessible: la informació s’ha de poder captar de manera fàcil sense permisos.
 • Actualitat: la informació ha d’estar al dia.
 • Integralitat: la informació ha de ser completa.

Es distingeixen 27 indicadors que avaluen la transparència de la universitat en tres categories amb les següents puntuacions:

 • Transparent: universitats privades que compleixen almenys 36 dels 48 punts de transparència entre els que s'han d'incloure els indicadors d'estats financers i informe d'auditoria.
 • Translúcids: universitats privades que compleixen al menys 25 dels 48 punts de transparència.
 • Opacs: universitats privades que tenen menys de 25 punts de transparència.

UIC Barcelona es troba en el grup dels translúcids; compleix 30 dels 48 punts de transparència.

Compromís transparència

Dyntra
= 53/79
Universitats espanyoles
4/29
Universitats privades

Dynamic Transparency Index (Dyntra) té com a objectiu mesurar la informació pública de governs, administracions públiques, partits polítics, càrrecs electes i els diferents actors socials d’una manera dinàmica, eficient, transparent i oberta. S’ha elaborat un estudi sobre la transparència pública de les universitats espanyoles basat en l’avaluació del nivell de transparència d’aquestes a través de la metodologia Dyntra.

Metodologia

Analitza la transparència de les universitats a través de 137 indicadors agrupats en cinc grups diferenciats: 1. Transparència institucional; 2. Comunicació pública; 3. Participació i col·laboració ciutadana; 4. Transparència economicofinancera; 5. Transparència en la contractació de serveis.

 

Indicador 2019
Global 53 de 137 indicadors (38,69%)
Transparència institucional 29 de 71 indicadors (40,85%)
Comunicació pública 15 de 22 indicadors (68,18%)
Participació i col·laboració ciutadana 6 de 20 indicadors (30 %)
Transparència economicofinancera 3 de 9 indicadors (33,33 %)
Contractacions de serveis 0 de 15 indicadors (0 %)

 

 

Dyntra

Rendiment per Graus

Titulació Taxa de rendiment Taxa de duració
dels estudis
Taxa
d'abandonament
Taxa de graduació
en D i D+1
  2018-19 2019-20 2018-19 2019-20 2018-19 2019-20 2018-19 2019-20
Grau en Medicina 97,67% 98,04% 6,11 6,08 14,16% 15,52% 80,69% 75,00%
Grau en Administració i direcció d'empreses 87,06% 93,07% 4,78 4,75 40,00% 18,52% 66,71% 66,31%
Grau en Arquitectura 81,60% 83,23% 7,29 6,6 36,00% 42,86% 15,79% 27,27%
Grau en Humanitats i estudis culturals 86,92% 89,66% 4,83 4,67 78,05% 35,71% 30,33% 63,89%
Grau en Educació infantil 98,38% 98,87% 4,33 4,08 3,33% 8,11% 96,47% 70,59%
Grau en Educació primària 94,42% 95,82% 4,41 4,04 16,67% 13,79% 73,21% 71,22%
Grau en Fisioteràpia 89,94% 90,42% 4,38 4,32 14,94% 17,35% 85,61% 60,83%
Grau en Infermeria 96,21% 96,54% 4,17 4,24 12,50% 20,65% 76,33% 88,19%
Grau en Odontologia 95,58% 98,87% 5,15 5,15 3,06% 3,76% 93,61% 81,05%
Grau en Dret 85,62% 90,87% 4,62 4,58 27,27% 25,71% 42,32% 57,36%
Grau en Periodisme 87,96% 92,25% 4,07 4,44 20,00% 15,15% 49,57% 64,02%
Grau en Comunicació audiovisual 90,66% 89,28% 4,15 4,57 31,58% 27,27% 62,91% 38,09%
Grau en Publicitat i relacions públiques 89,93% 92,76% 4,39 4,21 24,00% 18,60% 61,82% 66,30%
Grau en Bioenginyeria 78,54% 97,58% -- -- -- -- -- --
Grau en Psicologia 86,21% 91,18% -- -- -- -- -- --
Grau en Ciències Biomèdiques -- 92,61% -- -- -- -- -- --
GLOBAL TITULACIONS GRAU 92,23% 94,43% -- -- -- -- -- --

 

Màsters

Titulació Taxa de rendiment Taxa de duració
dels estudis
Taxa
d'abandonament
Taxa de graduació
en D i D+1
  2018-19 2019-20 2018-19 2019-20 2018-19 2019-20 2018-19 2019-20
Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció 95,58% -- 2,21 -- 10,87% -- 19,05% --
Gestió Cultural 85,99% -- 1,20 -- -- -- 95,83% --
Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica 100,00% -- 1,00 -- -- -- 100,00% --
Arquitectura Biodigital 83,33% -- 1,00 -- -- -- 100,00% --
Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d’Emergència / International Cooperation in Sustainable Emergency Architecture 74,91% -- 1,00 -- -- -- 96,30% --
Gestió Sanitària 98,75% -- 1,05 -- -- -- 100,00% --
Odontologia Restauradora Estètica 98,40% -- 2,00 -- -- -- 95,00% --
Psicopedagogia 60,64% -- 1,00 -- -- -- 39,13% --
Recerca en Odontologia 96,33% -- 1,00 -- -- -- 80,00% --
Advocacia 98,31% -- 2,00 -- -- -- 100,00% --
Fisioteràpia Pediàtrica 93,13% -- 1,00 -- -- -- 88,00% --
Recerca Clínica 99,45% -- 2,11 -- -- -- 88,89% --
Ciberdelinqüència 95,24% -- 1,00 -- -- -- 63,64% --
GLOBAL 90,79% -- -- -- -- -- -- --

 

 

Indicadors

Taxa de rendiment

 • DefinicióRelació percentual entre el nombre total de crèdits ordinaris aprovats pel total d’alumnes del grau i el nombre total de crèdits ordinaris matriculats pel total d’alumnes del grau.
 • Font de les dadesExtretes d’UNEIX – Informes pivotació Estudis de grau / Estudis de màster.

Taxa de duració dels estudis

 • Definició: Mitjana de temps que un estudiant empra per graduar-se. Donat un curs acadèmic X, l'indicador per al curs X mostra la mitjana del temps de graduació dels titulats en el curs X.
 • Font de les dadesAplicació informàtica AUDIT – UIC Índex de temps de la titulació.

Taxa d’abandonament

 • Definició: Relació percentual entre el nombre d’alumnes que abandonen i el nombre d'integrants de la seva cohort.
 • Font de les dades: Aplicació informàtica AUDIT – UIC
  Grau - Taxa d’abandonament RD 1393/2007
  Màster universitari – Taxa d’abandonament en un màster de duració 1 any RD 1393/2007 (màsters de 60 ECTS) // Taxa d’abandonament RD 1393/2007 (màsters de 120 ECTS)

Taxa de graduació

 • Definició: Percentatge d'estudiants que finalitzen l'ensenyament en el temps previst (d) o en un any més en relació amb la seva cohort d'entrada. No té en compte els alumnes que no són de nou ingrés (alumnes amb més de 30 crèdits convalidats, adaptats o reconeguts en la primera matrícula).
 • Font de les dadesAplicació informàtica AUDIT – UIC
  Grau - Taxa de graduació en d o d+1
  Màster universitari – Taxa de graduació en d

Curs 2019-2020

Nota: Les dades que es presenten corresponen al primer semestre del curs 2019-20, degut a la situació excepcional provocada per la COVID-19.

 

Graus

Titulació Total % de participació Nota mitjana global dels estudis
Grau en Administració i Direcció d'Empreses 26,61% 3,73
Grau en Arquitectura 28,99% 3,74
Grau en Bioenginyeria 66,76% 4,18
Grau en Ciències Biomèdiques 59,78% 4,19
Grau en Comunicació Audiovisual 41,48% 4,04
Grau en Dret 58,35% 3,89
Grau en Educació Infantil 57,21% 4,17
Grau en Educació Primària 50,50% 4,14
Grau en Fisioteràpia 22,06% 4,05
Grau en Humanitats i Estudis Culturals 55,29% 4,25
Grau en Infermeria 43,26% 4,38
Grau en Medicina 32,84% 4,12
Grau en Odontologia 33,62% 4,04
Grau en Periodisme 27,73% 4,06
Grau en Psicologia 62,82% 4,23
Grau en Publicitat i Relacions Públiques 25,42% 4,07

 

Màsters universitaris

Titulació Total % de participació Nota mitjana global dels estudis
Màster Universitari en Advocacia 97,51% 4,23
Màster Universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d’Emergència
30,00% 4,19
Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció 41,47% 3,99
Màster Universitari en Finançament de l'Emprenedoria: Capital de Risc i Capital Privat 20,00% 3,12
Màster Universitari en Fisioteràpia Pediàtrica 9,51% 4,53
Màster Universitari en Gestió Cultural 31,01% 4,21
Màster Universitari en Gestió Sanitària 20,56% 4,53
Màster Universitari en Odontologia Restauradora Estètica 15,87% 4,39
Màster Universitari en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica 34,88% 4,51
Màster Universitari en Recerca Clínica 67,23% 4,63
Màster Universitari en Recerca Odontològica 52,14% 4,18
Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries 22,08% 4,23

 

Curs 2018-2019

 

Graus

Titulació Total % de participació Nota mitjana global dels estudis
Grau en Administració i Direcció d'Empreses 22,23% 3,76
Grau en Arquitectura 19,38% 3,73
Grau en Comunicació Audiovisual 25,81% 4,09
Grau en Dret 32,20% 3,91
Grau en Educació Infantil 46,64% 4,13
Grau en Educació Primària 45,23% 4,15
Grau en Fisioteràpia 26,08% 4,12
Grau en Humanitats i Estudis Culturals 47,86% 4,26
Grau en Infermeria 28,03% 4,34
Grau en Medicina 30,64% 4,13
Grau en Odontologia 27,11% 4,09
Grau en Periodisme 26,56% 4,06
Grau en Publicitat i Relacions Públiques 22,74% 3,97

 

Màsters universitaris

Titulació Total % de participació Nota mitjana global dels estudis
Màster Universitari en Advocacia 64% 4,35
Màster Universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d’Emergència
20% 4,00
Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció 5% 4,01
Màster Universitari en Fisioteràpia Pediàtrica 13% 4,66
Màster Universitari en Gestió Cultural 45% 3,98
Màster Universitari en Gestió Sanitària 56% 4,36
Màster Universitari en Odontologia Restauradora Estètica 43% 4,26
Màster Universitari en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica 33% 4,17
Màster Universitari en Recerca Clínica 71%  4,24 
Màster Universitari en Recerca Odontològica 100% 4,52
Taxa d'inserció laboral
91,7 %
Taxa d'inserció laboral

 

Curs 2019-2020

Per activitat acadèmica, nombre i percentatge

NacionalInternacional05001,0001,5002,0002,5003,0003,5004,000Alumnes de GrausAlumnes de Màstersoficials i propisDoctorats78,92%46,53%68,44%21,08%53,47%31,56%
 

 

Alumnes per sexe

HomesDones05001,0001,5002,0002,5003,0003,500Alumnes nacionals grauAlumnes internacionalsgrauAlumnes nacionals màsterAlumnes internacionalsmàsterAlumnes nacionals doctoratAlumnes internacionalsdoctorat36,43%41,64%37,50%48,92%39,16%51,47%63,57%58,36%62,50%51,08%60,84%48,53%
 

 

Graus oficials

Graus oficials Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Bioenginyeria 57 11 19,30
Ciències Biomèdiques 83 9 10,84
Fisioteràpia 357 182 50,98
Infermeria 364 21 5,77
Medicina 579 44 7,60
Psicologia 85 10 11,76
Odontologia 704 314 44,60
ADE 348 40 11,49
Educació Infantil 133 4 3,01
Educació Primària 160 3 1,88
Comunicació Audiovisual 124 11 8,87
Periodisme 115 5 4,35
Publicitat i Relacions Públiques 245 23 9,39
Humanitats i Estudis Culturals 86 14 16,28
Arquitectura 193 124 64,25
Dret 272 17 6,25
Graus propis      
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 79 8 10,13
  3984 840 21,08

 

Màsters

Màsters oficials Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Fisioteràpia Pediàtrica 24 5 20,83
Gestió Sanitària 20 2 10,00
Recerca Clínica 22 2 9,09
Urgències i Emergències Sanitàries 23 11 47,83
Odontologia Restauradora Estètica 37 25 67,57
Recerca en Odontologia 6 5 83,33
Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció 112 89 79,46
Finançament de l'Emprenedoria: Capita 9 8 88,89
Psicopedagogia 49 5 10,20
Gestió Cultural 53 46 86,79
Arquitectura Biodigital 12 12 100
Cooperació Internacional 26 25 96,15
Advocacia 50 2 4,00
Psicopatologia 24 5 20,83
Màsters propis      
Fellowship en Patologia del Peu i Turmell 2 1 50,00
International Master’s Degree in Oral Surgery (IMOS) 18 5 27,78,00
Master City Resilience Design and Management 14 14 100,00
University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity 4 0 0,00
Master's Degree in Architecture and Design Business Management 18 18 100,00
Màster Europeu en Endodòncia 19 11 57,89
Màster Executive en Big Data Science 12 2 16,67
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 5 4 80,00
Màster en Endodòncia en Línia 7 5 71,43
Màster en Estètica Avançada 1 0 0,00
Màster en Estètica Dental en Línia 11 5 45,45
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 33 10 30,30
Màster en Glaucoma 1 1 100,00
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 16 13 81,25
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària 12 6 50,00
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària en Línia 7 2 28,57
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 19 7 36,84
Màster en Periodòncia 17 9 52,94
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal 12 1 8,33
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 54 44 81,48
  749 400 53,4

 

 

Doctorats

Doctorats Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Arquitectura 36 25 69,44
Ciències de la Salut 181 31 17,13
Comunicació, Educació i Humanitats 42 19 45,24
Economia i Dret 42 20 47,62
  301 95 31,56

 

 

 

 

Curs 2018-2019

Alumnes per activitat acadèmica, nombre i percentatge

NacionalInternacional05001,0001,5002,0002,5003,0003,5004,000Alumnes de GrausAlumnes de Màstersoficials i propisDoctorats81,19%51,57%70,94%18,81%48,43%29,06%
 

 

Alumnes per sexes

HomesDones05001,0001,5002,0002,5003,0003,500Alumnes nacionals grauAlumnes internacionalsgrauAlumnes nacionals màsterAlumnes internacionalsmàsterAlumnes nacionals doctoratAlumnes internacionalsdoctorat35,05%41,19%35,24%48,13%45,15%49,47%64,95%58,81%64,76%51,87%54,85%50,53%
 

 

 

Graus oficials

Graus oficials Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Bioenginyeria 45 5 11,11
Fisioteràpia 377 186 49,34
Infermeria 349 17 4,98
Medicina 576 34 5,90
Psicologia 45 1 2,22
Odontologia 692 281 40,60
ADE 325 30 9,23
Educació Infantil 130 3 2,31
Educació Primària 162 6 3,70
Comunicació Audiovisual 109 8 7,34
Periodisme 116 4 3,45
Publicitat i Relacions Públiques 224 18 8,04
Humanitats i Estudis Culturals 73 5 6,85
Arquitectura 162 95 41,36
Dret 253 8 3,16
Graus propis      
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 80 4 5,00
 Ciències Biomèdiques (títol propi)  35 1 2,86
  3753 706 18,81

 

Màsters

Màsters oficials Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Fisioteràpia Pediàtrica 25 3 12,00
Gestió Sanitària 22 2 9,09
Recerca Clínica 20 3 15,00
Odontologia Restauradora Estètica 38 22 57,89
Recerca en Odontologia 5 4 80,00
Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció 72 53 73,61
Psicopedagogia 23 8 34,78
Gestió Cultural 50 44 88,00
Arquitectura Biodigital 14 14 100
Cooperació Internacional 27 24 88,89
Advocacia 36 1 2,78
Ciberdelinqüència 22 2 9,09
Psicopatologia 28 6 21,43
Màsters propis      
International Master’s Degree in Oral Surgery (IMOS) 18 5 27,78
Master City Resilience Design and Management 9 9 100,00
University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity 13 13 100,00
Màster Europeu en Endodòncia 22 12 54,55
Màster en Ciberdelinqüència 13 2 100,00
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 4 4 100,00
Màster en Endodòncia en Línia 8 5 62,50
Màster en Estètica Dental en Línia 9 4 44,44
Màster en Filologia Antiga 1 1 100,00
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 33 7 21,21
Màster en Glaucoma 1 1 100,00
Màster en Neurologia Tropical i Malalties Infeccioses 11 2 18,18
Màster en Oculoplàstica 1 1 100,00
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 8 5 62,65
Màster en Odontopediatria Integral 9 6 66,67
Màster en Odontopediatria Integral en Línia 14 4 28,57
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 18 6 33,33
Màster en Patologia i Cirurgia del Segment Anterior del Globus Ocular 12 10 83,33
Màster en Periodòncia 19 6 31,58
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal 18 1 5,56
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 44 33 75,00
  667 323 48,43

 

Doctorats

Doctorats Total alumnes Alumnes internacionals % Alumnes internacionals
Arquitectura 32 20 62,50
Ciències de la Salut 133 18 13,53
Comunicació, Educació i Humanitats 34 11 32,35
Economia i Dret 35 19 54,29
  234 68 29,06

 

Alumnes Grau UIC Internacional

Curs 2018-2019Curs 2019-2020050100150200250300350BioenginyeriaCiències BiomèdiquesFisioteràpiaInfermeriaMedicinaPsicologiaOdontologiaADEEducació InfantilEducació PrimàriaComunicació AudiovisualPeriodismePublicitat i RelacionsPúbliquesHumanitats i EstudisCulturalsArquitecturaDretBachelor en Tecnologia iProducció Industrial (S)AlumnesGraus
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Bioenginyeria 5 11
Ciències Biomèdiques 1 9
Fisioteràpia 186 182
Infermeria 17 21
Medicina 34 44
Psicologia 1 10
Odontologia 281 314
ADE 30 40
Educació Infantil 3 4
Educació Primària 6 3
Comunicació Audiovisual 8 11
Periodisme 4 5
Publicitat i Relacions Públiques 18 23
Humanitats i Estudis Culturals 5 14
Arquitectura 95 124
Dret 8 17
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 4 8
 

 

Alumnes Màsters UIC Internacional

Curs 2018-2019Curs 2019-2020020406080100Fisioteràpia PediàtricaGestió SanitàriaRecerca ClínicaUrgències i EmergènciesSanitàriesOdontologia RestauradoraEstèticaRecerca en OdontologiaDirecció Empreses i Sistemesde ProduccióFinançament de EmprenedoriaPsicopedagogiaGestió CulturalArquitectura BiodigitalCooperació InternacionalAdvocaciaCiberdelinqüènciaPsicopatologiaFellowship en Patologia delPeu i TurmellInternational Master´s Degreein Oral Surgery (IMOS)Master City Resilience Designand ManagementMaster in Entrepreneurship,Venture Capital and PrivateEquityMàster Europeu enEndodònciaMàster en CiberdelinqüènciaMàster Executive en Big DataScienceMàster en DisfuncióCraneomandibular i DolorOrofacialMàster en Endodòncia On LineMàster en Estètica AvançadaMàster en Estètica DentalOnlineMàster en Filologia AntigaMàster en Fisioteràpia ManualOrtopèdicaMàster en GlaucomaMàster en Neurologia Troplicali Malalties InfecciosesMàster en OculoplàsticaMàster en OdontologiaRestauradora EstèticaAvançadaMàster en OdontopediatriaIntegral i HospitalàriaMàster en OdontopediatriaIntegral i Hospitalària On LineMàster en Ortodòncia iOrtopèdia DentofacialMàster en Patologia i Cirurgiadel Segment Anterior delGlobus OcularMàster en PeriodònciaMàster en Planificació iAssessorament Jurídic-FiscalMàster en Tecnologia iProducció IndustrialAlumnesMàsters
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Fisioteràpia Pediàtrica 3 5
Gestió Sanitària 2 2
Recerca Clínica 3 2
Urgències i Emergències Sanitàries 0 11
Odontologia Restauradora Estètica 22 25
Recerca en Odontologia 4 5
Direcció Empreses i Sistemes de Producció 53 89
Finançament de Emprenedoria 0 8
Psicopedagogia 8 5
Gestió Cultural 44 46
Arquitectura Biodigital 14 12
Cooperació Internacional 24 25
Advocacia 1 2
Ciberdelinqüència 2 0
Psicopatologia 6 5
Fellowship en Patologia del Peu i Turmell 0 1
International Master´s Degree in Oral Surgery (IMOS) 5 5
Master City Resilience Design and Management 9 14
Master in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity 13 0
Masters Degree in Architecture and Design Business Management 0 18
Màster Europeu en Endodòncia 12 11
Màster en Ciberdelinqüència 2 0
Màster Executive en Big Data Science 0 2
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 4 4
Màster en Endodòncia On Line 5 5
Màster en Estètica Avançada 0 0
Màster en Estètica Dental Online 4 5
Màster en Filologia Antiga 1 0
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 7 10
Màster en Glaucoma 1 1
Màster en Neurologia Troplical i Malalties Infeccioses 2 0
Màster en Oculoplàstica 1 0
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 5 13
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària 6 6
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària On Line 4 2
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 6 7
Màster en Patologia i Cirurgia del Segment Anterior del Globus Ocular 10 0
Màster en Periodòncia 6 9
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic-Fiscal 1 1
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 33 44
 

 

Alumnes Doctorat UIC Internacional

Curs 2018-2019Curs 2019-202005101520253035ArquitecturaCiències de la SalutComunicació, Educaciói HumanitatsEconomia i DretAlumnesDoctorats
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Arquitectura 20 25
Ciències de la Salut 18 31
Comunicació, Educació i Humanitats 11 19
Economia i Dret 19 20
 

 

Curs 2019-2020

Per activitat acadèmica, nombre i percentatge

De CatalunyaDe fora de Catalunya05001,0001,5002,0002,5003,0003,5004,000Graus oficialsMàsters oficials i propisDoctorats70,78%35,07%62,46%29,22%64,93%37,54%
 

 

Alumnes per sexe

HomesDones05001,0001,5002,0002,5003,000Alumnes Catalunya grauAlumnes fora Comunitat deCatalunya grauAlumnes Catalunya màsterAlumnes fora Comunitat deCatalunya màsterAlumnes CatalunyadoctoratAlumnes fora Comunitat deCatalunya doctorat34,72%40,29%39,16%43,74%44,15%50,44%65,28%59,71%60,84%56,26%55,85%49,56%
 

 

Graus

Graus oficials Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Bioenginyeria 57 17 29,82
Ciències Biomèdiques 83 15 18,07
Fisioteràpia 357 204 57,14
Infermeria 364 49 13,46
Medicina 579 197 34,02
Psicologia 85 11 12,94
Odontologia 704 366 51,99
ADE 348 52 19,94
Educació Infantil 133 6 4,51
Educació Primària 160 6 3,75
Comunicació Audiovisual 124 15 12,10
Periodisme 115 8 6,96
Publicitat i Relacions Públiques 245 29 11,84
Humanitats i Estudis Culturals 86 19 22,09
Arquitectura 193 131 67,88
Dret 272 26 9,56
Graus propis      
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 79 13 16,46
  3984 1164 29,22

 

Màsters

Màsters oficials Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Fisioteràpia Pediàtrica 24 17 70,83
Gestió Sanitària 20 2 10,00
Investigació Clínica 22 3 13,64
Urgències i Emergències Sanitàries 23 15 65,22
Odontologia Restauradora Estètica 37 30 81,08
Recerca en Odontologia 6 5 83,33
Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció 112 92 82,14
Finançament de l'Emprenedoria: Capita 9 8 88,86
Psicopatologia 49 40 91,63
Gestió Cultural 53 47 86,68
Arquitectura Biodigital 12 12 100
Cooperació Internacional 26 26 100
Advocacia 50 3 6,00
Psicopatologia 24 6 25,00
Màsters propis      
Fellowship en Patologia del Peu i Turmell 2 1 50,00
International Master's Degree in Oral Surgery (IMOS) 18 5 27,78
Master's Degree in City Resilience Design and Management 14 14 100,00
Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity 4 0 0,00
Master's Degree in Architecture and Design Business Management 18 18 100,00
Màster Europeu en Endodòncia 19 11 57,89
Màster Executive en Big Data Science 12 3 25,00
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 5 5 100,00
Màster en Endodòncia en Línia 7 5 71,43
Màster en Estètica Avançada 1 1 100,00
Màster en Estètica Dental en Línia 11 9 45,45
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 33 14 42,42
Màster en Glaucoma 1 1 100,00
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 16 14 87,50
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària 12 8 66,67
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària (Online) 7 5 71,43
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 19 8 42,11
Màster en Periodòncia 17 12 70,59
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal 12 1 8,33
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 54 45 83,33
  749 487 64,93

 

 

Doctorats

Doctorats Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Arquitectura 36 27 21,55
Ciències de la Salut 181 39 21,55
Comunicació, Educació i Humanitats 42 24 57,14
Economia i Dret 42 23 54,76
  301 113 37,54

 

 

 

 

Curs 2018-2019

Per activitat acadèmica, nombre i percentatge

De CatalunyaDe fora de Catalunya05001,0001,5002,0002,5003,0003,5004,000Graus oficialsMàsters oficials i propisDoctorats72,02%40,33%31,54%27,98%59,67%38,46%
 

 

Alumnes per sexe

HomesDones05001,0001,5002,0002,5003,000Alumnes Catalunya grauAlumnes fora Comunitat deCatalunya grauAlumnes Catalunya màsterAlumnes fora Comunitat deCatalunya màsterAlumnes CatalunyadoctoratAlumnes fora Comunitat deCatalunya doctorat36,33%40,19%40,89%44,47%37,50%51,11%63,67%59,81%59,11%55,53%62,50%48,89%
 

 

 

Graus

Graus oficials Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Bioenginyeria 45 13 28,89
Fisioteràpia 377 209 55,44
Infermeria 349 49 19,04
Medicina 576 184 31,94
Psicologia 45 1 2,22
Odontologia 692 344 49,71
ADE 325 43 13,23
Educació Infantil 130 6 4,62
Educació Primària 162 9 5,56
Comunicació Audiovisual 109 12 11,01
Periodisme 116 8 6,90
Publicitat i Relacions Públiques 224 26 11,61
Humanitats i Estudis Culturals 73 12 16,44
Arquitectura 162 106 64,43
Dret 253 16 6,32
Graus propis      
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 80 10 12,50
Ciències Biomèdiques 35 2 5,71
  3753 1050 27,98

 

Màsters

Màsters oficials Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Fisioteràpia Pediàtrica 25 11 44,00
Gestió Sanitària 22 3 13,64
Investigació Clínica 20 3 15,00
Odontologia Restauradora Estètica 38 29 76,32
Recerca en Odontologia 5 4 80,00
Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció 72 54 75,00
Psicopatologia 23 15 65,22
Gestió Cultural 50 48 96,00
Arquitectura Biodigital 14 14 100
Cooperació Internacional 27 24 88,89
Advocacia 36 1 2,78
Ciberdelinqüència 22 3 13,64
Psicopatologia 28 9 32,14
Màsters propis      
International Master's Degree in Oral Surgery (IMOS) 18 7 38,89
Master's Degree in City Resilience Design and Management 9 9 100,00
Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity 13 13 100,00
Màster Europeu en Endodòncia 22 15 68,18
Máster en Ciberdelinqüència 13 2 15,38
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 4 4 100,00
Màster en Endodòncia en Línia 8 5 62,50
Màster en Estètica Dental en Línia 9 6 66,67
Máster en Filología Antigua 1 1 100,00
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 33 15 45,45
Màster en Glaucoma 1 1 100,00
MMàster en Neurologia Tropical i Malalties Infeccioses 11 10 90,91
Máster en Oculoplástica 1 1 100,00
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 8 6 75,00
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària 9 7 77,78
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària (Online) 14 1 100,00
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 18 7 38,89
Màster en Patologia i Cirurgia del Segment Anterior del Globus Ocular 12 12 100,00
Màster en Periodòncia 19 9 47,37
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal 18 2 11,11
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 44 34 77,27
  667 398 59,67

 

Doctorats

Doctorats Total alumnes Fora comunitat catalana % Fora comunitat catalana
Arquitectura 32 25 78,13
Ciències de la Salut 133 27 20,30
Comunicació, Educació i Humanitats 34 15 44,12
Economia i Dret 35 23 65,71
  234 90 38,46

 

Alumnes Grau de fora de la comunitat catalana

Curs 2018-2019Curs 2019-20200100200300400BioenginyeriaCiències BiomèdiquesFisioteràpiaInfermeriaMedicinaPsicologiaOdontologiaADEEducació InfantilEducació PrimàriaComunicació AudiovisualPeriodismePublicitat i RelacionsPúbliquesHumanitats i EstudisCulturalsArquitecturaDretBachelor en Tecnologia iProducció Industrial (S)AlumnesGraus
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Bioenginyeria 13 17
Ciències Biomèdiques 2 15
Fisioteràpia 209 204
Infermeria 49 49
Medicina 184 197
Psicologia 1 11
Odontologia 344 366
ADE 43 52
Educació Infantil 6 6
Educació Primària 9 6
Comunicació Audiovisual 12 15
Periodisme 8 8
Publicitat i Relacions Públiques 26 29
Humanitats i Estudis Culturals 12 19
Arquitectura 106 131
Dret 16 26
Bachelor en Tecnologia i Producció Industrial (S) 10 13
 

Alumnes Màsters de fora de la comunitat catalana

Curs 2018-2019Curs 2019-2020020406080100Fisioteràpia PediàtricaGestió SanitàriaRecerca ClínicaUrgències i EmergènciesSanitàriesOdontologia RestauradoraEstèticaRecerca en OdontologiaDirecció Empreses i Sistemesde ProduccióFinançament de EmprenedoriaPsicopedagogiaGestió CulturalArquitectura BiodigitalCooperació InternacionalAdvocaciaCiberdelinqüènciaPsicopatologiaFellowship en Patologia delPeu i TurmellInternational Master´s Degreein Oral Surgery (IMOS)Master City Resilience Designand ManagementMaster in Entrepreneurship,Venture Capital and PrivateEquityMàster Europeu enEndodònciaMàster en CiberdelinqüènciaMàster Executive en Big DataScienceMàster en DisfuncióCraneomandibular i DolorOrofacialMàster en Endodòncia On LineMàster en Estètica AvançadaMàster en Estètica DentalOnlineMàster en Filologia AntigaMàster en Fisioteràpia ManualOrtopèdicaMàster en GlaucomaMàster en Neurologia Troplicali Malalties InfecciosesMàster en OculoplàsticaMàster en OdontologiaRestauradora EstèticaAvançadaMàster en OdontopediatriaIntegral i HospitalàriaMàster en OdontopediatriaIntegral i Hospitalària On LineMàster en Ortodòncia iOrtopèdia DentofacialMàster en Patologia i Cirurgiadel Segment Anterior delGlobus OcularMàster en PeriodònciaMàster en Planificació iAssessorament Jurídic-FiscalMàster en Tecnologia iProducció IndustrialAlumnesMàsters
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Fisioteràpia Pediàtrica 11 17
Gestió Sanitària 3 2
Recerca Clínica 3 3
Urgències i Emergències Sanitàries 0 15
Odontologia Restauradora Estètica 29 30
Recerca en Odontologia 4 5
Direcció Empreses i Sistemes de Producció 54 92
Finançament de Emprenedoria 0 8
Psicopedagogia 15 40
Gestió Cultural 48 47
Arquitectura Biodigital 14 12
Cooperació Internacional 24 26
Advocacia 1 3
Ciberdelinqüència 3 0
Psicopatologia 9 6
Fellowship en Patologia del Peu i Turmell 0 1
International Master´s Degree in Oral Surgery (IMOS) 7 5
Master City Resilience Design and Management 9 14
Master in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity 13 0
Masters Degree in Architecture and Design Business Management 0 18
Màster Europeu en Endodòncia 15 11
Màster en Ciberdelinqüència 2 0
Màster Executive en Big Data Science 0 3
Màster en Disfunció Craneomandibular i Dolor Orofacial 4 5
Màster en Endodòncia On Line 5 5
Màster en Estètica Avançada 0 1
Màster en Estètica Dental Online 6 9
Màster en Filologia Antiga 1 0
Màster en Fisioteràpia Manual Ortopèdica 15 14
Màster en Glaucoma 1 1
Màster en Neurologia Troplical i Malalties Infeccioses 10 0
Màster en Oculoplàstica 1 0
Màster en Odontologia Restauradora Estètica Avançada 6 14
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària 7 8
Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària On Line 14 5
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial 12 0
Màster en Patologia i Cirurgia del Segment Anterior del Globus Ocular 12 0
Màster en Periodòncia 9 12
Màster en Planificació i Assessorament Jurídic-Fiscal 2 1
Màster en Tecnologia i Producció Industrial 34 45
 

 

 

Alumnes Doctorat de fora de la comunitat catalana

Curs 2018-2019Curs 2019-20200510152025303540ArquitecturaCiències de la SalutComunicació, Educaciói HumanitatsEconomia i DretAlumnesDoctorats
Estudi Curs 2018-2019 Curs 2019-2020
Arquitectura 25 27
Ciències de la Salut 27 39
Comunicació, Educació i Humanitats 15 24
Economia i Dret 23 23
 

 

Curs 2019-2020

Alumnes intercanvi IN per programa

Total alumnes IN: 240BilateralsErasmus1/282307121
Programa mobilitat Alumnes
Bilaterals 82
Erasmus 121
Seneca/SICUE 7
Visitants 30
 

 

Alumnes intercanvi IN per sexe

HomesDones050100150BilateralsErasmusSeneca/SICUEVisitants29,27%35,54%28,57%23,33%70,7364,46%71,43%76,67%
 

 

 

Alumnes intercanvi IN per país

País d'origen Total alumnes
Alemanya 23
Argentina 3
Àustria 6
Bèlgica 2
Brasil 13
Canadà 3
Xile 11
Colombia 10
Croàcia 1
Equador 2
Emirats Àrabs 1
Eslovènia 2
Espanya 10
Estònia 1
Filipines 1
Finlàndia 5
França 14
Ghana 1
Irlanda 14
Itàlia 22
Lituània 2
Marroc 2
Corea del Sud 7
Mèxic 31
Països Baixos 2
Panamà 4
Perú 13
Polonia 8
Portugal 6
Suïssa 1
Taiwan 4
Turquía 2
Ucrania 1
Regne Unit 7
Uruguay 2
EUA 3
  240

Alumnes intercanvi OUT per programa

Total alumnes OUT: 141BilateralsErasmusSeneca/SICUE4891
Programa mobilitat Alumnes
Bilaterals 48
Erasmus 91
Seneca/SICUE 2
Visitants 0
 

 

Alumnes intercanvi OUT per sexe

HomesDones050100BilateralsErasmusSeneca/SICUEVisitants27,08%27,47%0,00%0,00%72,9272,53%100,00%0,00%
 

 

 

Alumnes intercanvi OUT per país

País d'origen Total alumnes
Alemanya 3
Argentina 2
Àustria 6
Bèlgica 2
Brasil 3
Canadà 6
Xile 12
Colombia 4
Corea del Sud 3
Croàcia 1
Dinamarca 1
Eslovènia 2
Espanya 2
Estònia 1
Finlàndia 4
França 6
Irlanda 2
Itàlia 28
Mèxic 5
Noruega 1
Perú 6
Polonia 2
Portugal 8
República Txeca 1
Suècia 1
Suïssa 2
Regne Unit 17
EUA 7
  141

 

 

 

Curs 2018-2019

Alumnes intercanvi IN per programa

Total alumnes IN: 265BilateralsErasmus1/21023713113
Programa mobilitat Alumnes
Bilaterals 102
Erasmus 113
Seneca/SICUE 13
Visitants 37
 

 

Alumnes intercanvi IN per sexe

HomesDones050100150BilateralsErasmusSeneca/SICUEVisitants23,53%43,36%38,46%67,57%76,4756,64%61,54%32,43%
 

 

 

Alumnes intercanvi IN per país

País d'origen Total alumnes
Alemanya 20
Argentina 12
Àustria 10
Bèlgica 5
Brasil 12
Canadà 5
Xile 12
Colombia 13
Croàcia 2
Equador 2
Emirats Àrabs 1
Espanya 13
Filipines 1
Finlàndia 4
França 12
Irlanda 3
Itàlia 39
Líban 2
Lituània 1
Corea del Sud 3
Mèxic 48
Noruega 3
Països Baixos 1
Panamà 5
Perú 12
Polonia 6
Portugal 1
Suècia 3
Suïssa 1
Taiwan 2
Regne Unit 6
Uruguay 2
EUA 3
  265

Alumnes intercanvi OUT per programa

Total alumnes OUT: 132BilateralsErasmus1/239587
Programa mobilitat Alumnes
Bilaterals 39
Erasmus 87
Seneca/SICUE 5
Visitants 1
 

 

Alumnes intercanvi OUT per sexe

HomesDones050100BilateralsErasmusSeneca/SICUEVisitants15,38%24,14%0,00%0,00%84,6275,86%100,00%0,00%
 

 

 

Alumnes intercanvi OUT per país

País d'origen Total alumnes
Alemanya 2
Argentina 3
Àustria 3
Bèlgica 5
Brasil 3
Canadà 1
Xile 8
Colombia 3
Corea del Sud 3
Eslovènia 5
Espanya 5
Estònia  
Filipines 3
Finlàndia 7
França 5
Països Baixos 1
Itàlia 23
Mèxic 5
Noruega 3
Perú 4
Polonia 2
Portugal 9
Suècia 1
Regne Unit 20
EUA 6
  132