30
Maig
18:00

'El niño que se enfadó con la muerte' | Presentació del llibre i col·loqui amb l’autor

Càtedra WeCare Aula Magna del Campus Barcelona

La mort ens afecta directament i indirectament a tothom al llarg de la vida. Aprendre a acompanyar de manera humana, propera i de manera integral en l’etapa final de la vida és fonamental. Per aquest motiu, la Càtedra WeCare, en col·laboració amb l’editorial Harper Collins, organitza la presentació del llibre El niño que se enfadó con la muerte que comptarà amb la participació del seu autor, el metge pal·liativista Enric Benito.

Benito compartirà amb els assistents la seva experiència vital i professional en l’àmbit de les cures pal·liatives i aportarà llum per entendre com podem ajudar les persones a morir bé. L’acte comptarà amb un col·loqui on el Dr. Enric Benito estarà acompanyat per la Dra. Maria Nabal, metgessa pal·liativista de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (Lleida).

Escoltar dos experts en l’àmbit de les cures pal·liatives ens permetrà reflexionar sobre la mort, com arribar a aquest moment en pau i serenitat, i com acompanyar de la millor manera els pacients i les famílies en aquesta etapa vital.

L’acte el conduirà Núria Ramírez, periodista dels Serveis Informatius de TVE i alumni de UIC Barcelona.