Català de suficiència (C1.2) en línia amb Parla.cat

85 h de dedicació

4 ECTS

Curs en línia amb tutories

+34 93 254 18 00

multiling@uic.cat

  • Presentació
  • Requisits i admissió
  • Dades bàsiques

Què?

Curs en línia amb la plataforma Parla.cat (4 ECTS) preparatori del certificat de nivell de suficiència que et permetrà consolidar la normativa, expressar-te oralment i per escrit utilitzant un repertori d’estructures ric i divers, i produir textos adequats i ben estructurats sobre temes complexos dels àmbits social, acadèmic i professional. El curs inclou l’examen final CLUC equivalent al nivell C1 del MECR amb certificat reconegut per la Generalitat de Catalunya.

Per a qui?

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI).

Com?

Curs semestral en línia (75 hores de dedicació per part de l’alumne amb la plataforma Parla.cat) que inclou 10 sessions de tutoria presencials.

On i quan?

La meitat de les sessions es faran al Campus Barcelona i l’altra meitat al Campus Sant Cugat, si no és que tots els alumnes matriculats al curs són del mateix campus.

L’horari i calendari de les tutories és el següent: 

  • Tutories del curs del semestre 1: dimarts, 14-15 h; 17 i 24 d’octubre; 7, 14, 21 i 28 de novembre; 12 de desembre; 16, 23 i 30 de gener.
  • Tutories del curs del semestre 2: dijous, 13-14 h; 15 i 23 de febrer; 7 i 20 de març; 11, 18 i 25 d’abril; 9, 16 i 23 de maig.

Si l’horari de les tutories no et va bé, fes-nos arribar un correu a multiling@uic.cat.

Preu

  • Alumnat de UIC Barcelona: 150 €
  • PDI i PAS de UIC Barcelona: 100 €

Acreditació

Certificat de nivell de suficiència de llengua catalana C1 reconegut per la Generalitat de Catalunya. Per tal d’obtenir el certificat, cal completar amb aprofitament el 80 % de les activitats de la plataforma Parla.cat i superar els exàmens CLUC C1 o C1 per al PDI.

Reconeixement de crèdits

Aquest curs té una càrrega lectiva de 4 crèdits ECTS. Si ets un alumne de grau de UIC Barcelona, pots sol·licitar el reconeixement de 2 crèdits ECTS per aquest curs. Si ets un alumne Erasmus, pots incloure aquest curs en el teu learning agreement. Per als alumnes de mobilitat, el nombre de crèdits reconeguts per aquest curs dependrà de la universitat d’origen. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí

Prova de nivell

Per fer aquest curs, cal tenir assolits els coneixements equivalents al nivell C1.1. Per tal de determinar que tens el nivell adequat per poder inscriure’t al curs de nivell C1.2, et demanem que facis la prova de nivell següent:

  1. Instruccions per fer la prova de nivell
  2. O bé que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu multiling@uic.cat.

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari següent:

Semestre 1

Semestre 2

Un cop enviïs el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades de pagament per formalitzar la matrícula.

Si no poguessis fer el curs per problemes d’horari, posa’t en contacte amb nosaltres:

Dades de contacte

Departament de Lingüística Aplicada
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat