Taller de preparació per a l’examen IELTS

Curs semipresencial de 30 hores


15 hores presencials a través de videoconferència + 15 hores de treball virtual Reconeixement de crèdits ECTS. 

Reconeixement crèdits ECTS

+34 93 254 18 00

  • Presentació
  • Prova de nivell i admissió
  • Dades de contacte

Què?

El taller es compon de 30 hores, 15 hores presencials a través de videoconferència i 15 hores de treball autònom a l’aula virtual i té com a objectiu donar les claus per superar l’examen multinivell IELTS.

Aquest curs no inclou la matrícula a l’examen oficial IELTS. Trobaràs tota la informació sobre la convocatòria de l’examen: formulari d’inscripció, preu, etc. en aquest enllaç.

L’IELTS (International English Language Testing System) avalua el domini de l’anglès de les persones que volen estudiar o treballar en llocs on l’anglès és la llengua de comunicació.

Durant la prova s’avaluen les quatre competències bàsiques: expressió oral i escrita, i comprensió oral i escrita. L’IELTS es qualifica amb una escala de l’1 al 9 i cada puntuació equival al Marc europeu comú de referència (MECR). Podràs trobar-ne més informació aquí

De 4 a 4,5 = B1; de 5 a 6,5 = B2; de 7 a 8 = C1

L’IELTS és propietat conjunta del British Council; IDP IELTS; i Cambridge Assessment English

Amb aquest certificat podràs acreditar el nivell d’anglès a la Universitat i, en l’àmbit professional, també et servirà per treballar a l’administració pública o per participar en un programa de mobilitat.

Per a qui?

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i persones externes.

Com?

Curs presencial a través de videoconferència.

Sessions en línia en directe. El professor o professora del curs impartirà les classes en directe en l’horari del curs, amb tot el grup, a través de la plataforma Google Meet. Tant les sessions de videoconferència com el material de cada classe estaran sempre disponibles a l’espai virtual del curs. D’aquesta manera, si no has pogut assistir a una sessió o no t’ha quedat clar part del contingut, podràs consultar-lo tantes vegades com vulguis.

Treball autònom. S’assignarà treball autònom que hauràs de realitzar durant o després de la sessió de classe: activitats escrites, lectures, exercicis diversos de reforç, etc.

On i quan?

1r semestre

Curs a través de videoconferència, del 6 al 27 de novembre, dilluns i dimecres, de 15 h a 17 h.

Aquest curs no inclou la matrícula a l’examen oficial IELTS. L’examen es farà l’1 de desembre a UIC Barcelona i trobaràs tota la informació sobre la convocatòria d’examen: formulari d’inscripció, preu, etc. en aquest enllaç.

2n semestre

Curs a través de videoconferència, del 20 de febrer al 9 d’abril, dimarts, de 15:30 h a 17:30 h.

Aquest curs no inclou la matrícula a l’examen oficial IELTS. L’examen es farà el 12 d’abril UIC Barcelona i trobaràs tota la informació sobre la convocatòria d’examen: formulari d’inscripció, preu, etc. en aquest enllaç.

Preu del curs

Alumnat de UIC Barcelona: 180 €*
PDI i PAS de UIC Barcelona: 150 €
Alumni UIC Barcelona: 206 €
Persones externes: 230 €

Acreditació

Certificat d’assistència i aprofitament. Per tal d’obtenir el certificat, cal assistir al 80 % de les sessions presencials.

Reconeixement de crèdits

Aquest curs té una càrrega lectiva d’1 crèdits ECTS. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí.

Prova de nivell en línia

Per determinar que tens el nivell necessari per poder inscriure’t al curs, és imprescindible que abans segueixis aquests passos:

  1. Fes aquesta prova de nivell.
  2. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu multiling@uic.cat i et direm quin resultat has obtingut.
  3. Un cop confirmem el nivell et podràs inscriure al curs que et correspongui.

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari corresponent al semestre i campus en què vulguis fer el curs. Un cop enviïs el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades de pagament per formalitzar la matrícula.

Semestre 1

Inscripció en línia  

Semestre 2

Inscripció en línia 

La impartició d’aquest curs està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic multiling@uic.cat. I si vols parlar amb nosaltres, envia’ns un correu amb el teu número de telèfon i et trucarem.

Dades de contacte
Institute for Multilingualism
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat