Curs de preparació per al B2 First de Cambridge

Curs semipresencial de 100 hores

50 hores presencials a través de videoconferència + 50 hores de treball autònom a l’aula virtual

Reconeixement de crèdits ECTS

+34 93 254 18 00

multiling@uic.cat

  • Presentació
  • Prova de nivell i admissió
  • Dades de contacte

Què? 

Curs de 100 hores, 50 hores presencials a través de videoconferència i 50 hores de treball autònom a l’aula virtual, que té com a objectiu preparar l’alumnat per obtenir el certificat B2 First de Cambridge. Durant el curs treballaràs les estructures lingüístiques, la gramàtica, el vocabulari i les estratègies necessàries per aprovar amb èxit l’examen B2 First de Cambridge.

Per poder matricular-te en aquest curs cal certificar o demostra un nivell mínim de B2.1 del Marc comú de referència (MECR). Si no saps quin nivel tens, si us plau, fes aquesta prova de nivell i posa't en contacte amb nosaltres.

Aquest curs no inclou la matrícula a l’examen oficial B2 First de Cambridge. L’examen es farà el 19 d'abril a UIC Barcelona. Trobaràs tota la informació sobre la convocatòria de l’examen: formulari d’inscripció, preu, etc. en aquest enllaç

El B2 First o First de Cambridge és un examen d’anglès creat per Cambridge Assessment English. 

El B2 First valora que els estudiants tinguin les habilitats lingüístiques necessàries per comunicar-se amb confiança en un entorn de parla anglesa. Avalua les quatre competències lingüístiques: comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita. Està dirigit al nivell B2 del Marc europeu comú de referència (MECR).

Amb aquest certificat podràs acreditar el nivell d’anglès a la Universitat i, en l’àmbit professional, també et servirà per treballar a l’administració pública o per participar en un programa de mobilitat.

Per a qui? 

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i persones externes. 

Com? 

Curs presencial a través de videoconferència. 

Sessions en línia en directe: El professor o professora del curs impartirà les classes en directe en l’horari del curs, amb tot el grup, a través de la plataforma Google Meet. Tant les sessions de videoconferència com el material de cada classe estaran sempre disponibles a l’espai virtual del curs. D’aquesta manera, si no has pogut assistir a una sessió o no t’ha quedat clar part del contingut, podràs consultar-lo tantes vegades com vulguis. 

Treball autònom: S’assignarà treball autònom que hauràs de realitzar durant o després de la sessió de classe: activitats escrites, lectures, exercicis diversos de reforç, etc. 

On i quan? 

Curs a través de videoconferència, del 10 d’octubre al 20 de desembre, i del 23 de gener al 19 de març, els dimarts de 17 h a 19.30 h

Preu del curs 

Alumnat de UIC Barcelona: 525 € 
PDI i PAS de UIC Barcelona: 425 € 
Alumni UIC Barcelona: 565 € 
Persones externes: 625 €

Acreditació 

Certificat d’assistència i aprofitament i de reconeixement de crèdits. Per tal d’obtenir el certificat, cal assistir al 80 % de les sessions presencials. 

Reconeixement de crèdits 

Aquest curs té una càrrega lectiva de 5 crèdits ECTS. Si ets un alumne de grau de UIC Barcelona, pots sol·licitar el reconeixement de 3 crèdits ECTS per aquest curs. Si ets un alumne Erasmus, pots incloure aquest curs al learning agreement. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí

Prova de nivell en línia

Per determinar que tens el nivell necessari per poder inscriure’t al curs, és imprescindible que abans segueixis aquests passos:

  1. Fes aquesta prova de nivell.
  2. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu multiling@uic.cat i et direm quin resultat has obtingut.
  3. Un cop confirmem el nivell et podràs inscriure al curs que et correspongui.

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari corresponent al semestre i campus en què vulguis fer el curs. Un cop enviïs el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades de pagament per formalitzar la matrícula.

Formulari d’inscripció 

La impartició d’aquest curs està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions.

Atenció: Recorda que aquesta inscripció al curs de preparació B2 First de Cambridge no inclou les taxes de l’examen. Per inscriure’t a l’examen que es celebrarà a UIC Barcelona, consulta  aquest enllaç

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic multiling@uic.cat. I si vols parlar amb nosaltres, envia’ns un correu amb el teu número de telèfon i et trucarem.

Dades de contacte

Institute for Multilingualism
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat