Al llarg del curs l’Institute for Multilingualism et convida a participar en un seguit d'activitats orientades a promoure, d’una banda, la interacció entre l'alumnat local i el d'intercanvi, i, de l’altra, la dinamització lingüística i cultural en l’àmbit del multilingüisme i, molt especialment, de la llengua i cultura catalanes. Algunes d'aquestes activitats són les següents:

  • Setembre. Dia Europeu de les Llengües (26 de setembre). Amb motiu d’aquesta efemèride et proposem activitats lúdiques perquè demostris si ets prou multilingüe.
  • Octubre. Castanyada Internacional. Donem a conèixer aquesta tradició a l’alumnat internacional.
  • Desembre. International Christmas Party. Et convidem a compartir els teus costums nadalencs amb la comunitat universitària en una trobada multilingüe. Bases per a la "Multilingual Christmas Carol Contest 2023"
  • Març. Dia Mundial de la Poesia (21 de març). Amb motiu d’aquest dia, difonem el fet poètic al campus i te’n fem partícip. Bases per al concurs del Dia Mundial de la Poesia 2022
  • Abril. Diada de Sant Jordi (23 d'abril). Et convidem a gaudir d’un vermut literari i a participar en altres activitats per celebrar la festa del llibre i de la llengua i cultura catalanes. Bases dels mots encreuats de Sant Jordi 2023
  • Tàndems-cafè i grups de conversa. Durant el curs organitzem sessions per a l’intercanvi de llengües i perquè milloris les teves competències comunicatives.

Per a més informació sobre aquestes activitats i per conèixer-ne les dates concretes per a aquest curs, consulta l’agenda de l’Institute for Multilingualism.

Acollida lingüística

Tàndems lingüístics