BCN escut

L’Institute for Multilingualism de la Universitat Internacional de Catalunya, estudiants de la Facultat d’Educació (UIC Barcelona) i l’escola Baixeras de Barcelona han creat materials d’ensenyament i aprenentatge gratuïts per a mestres d’anglès per promoure el consum sostenible. El projecte, titulat "FOR A BETTER WORLD / UN MÓN MILLOR: Generant activitats i recursos plurilingües per educar sobre el consum sostenible", té com a objectiu la creació de plans didàctics i de recursos per posar-los a disposició dels mestres de primària d'anglès a Barcelona, incloent llibres, pel·lícules i objectes que estaran en préstec per treballar temes d’energia, residus i contaminació.

Els recursos estaran a disposició dels mestres d’anglès (o professors d’altres matèries, com Coneixement del medi natural) que vulguin incorporar aquests temes a les seves classes a partir del març del 2020. El projecte ha rebut suport financer de l’Ajuntament de Barcelona.

Per obtenir més detalls sobre com es poden agafar en préstec aquests recursos gratuïts, contacteu amb Janine Knight a janine@uic.es

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.