Sobre l'Spring Research Conference

Des del curs acadèmic 2014-2015, l’Institute for Multilingualism organitza la Spring Research Conference (SRC), una conferència de recerca que té lloc a les instal·lacions de UIC Barcelona. El que va començar inicialment com un seminari modest, ha evolucionat amb el temps en una trobada internacional d’acadèmics i experts que ha crescut en qualitat i envergadura cada any que passa.

La SRC té com a objectiu proporcionar als acadèmics una plataforma per a l’intercanvi de recerques d’avantguarda en els àmbits de l’ensenyament de llengües, l’adquisició i el multilingüisme. La nostra meta és crear un fòrum on investigadors de diverses disciplines, incloent la lingüística, la lingüística aplicada, la ciència cognitiva i la psicolingüística, puguin reunir-se i compartir les seves investigacions més recents, així com discutir els avenços en els seus respectius camps d’experiència. Busquem proporcionar als assistents de la SRC una experiència enriquidora, impulsada per sessions plenàries amb conferenciants que mai no deceben i percepcions que només les discussions interdisciplinàries poden proporcionar.

Les principals línies de recerca portades a terme per l’Institute for Multilingualism i el Grup de Recerca GRAM giren entorn de l’anàlisi de diferents contextos d’aprenentatge de llengües estrangeres i la influència de les diferències individuals en l’adquisició de segones llengües. La nostra recerca s’esforça a ampliar la comprensió de la progressió del multilingüisme a través d’enfocaments naturalistes, d’immersió i d’adquisició de llenguatge formal.

Podeu consultar els programes d’edicions passades de la SRC a continuació.