Notícies

21/07/2017
El balanç i el futur de UIC Barcelona, al Claustre Universitari
L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir ahir el Claustre Universitari de tancament del curs acadèmic. En l’acte, adreçat tant a personal docent com a personal d’administració i serveis de UIC Barcelona, es va fer balanç del curs 2016-2017 i es van anunciar les novetats per al curs vinent. D’altra banda, es va fer pública la nova estructura del Campus Salut Sant Cugat, així com alguns nomenaments, com és ara el de Pilar Fernández Bozal, com a degana de la Facultat de Dret. Per acabar, es va fer el repartiment de medalles a les persones que fa deu anys que treballen a la Universitat.
Llegeix l'article
10/03/2017
Més de 600 persones participen al #UICsocialday
La segona edició de #UICsocialday, el dia de les missions possibles, va tornar a UIC Barcelona als dos campus de Barcelona i Sant Cugat. La campanya de sensibilització dirigida a tota la comunitat universitària va tenir la participació de més de 600 persones entre alumnes, PAS i PDI que van voler posar el seu granet de sorra en alguna de les sis missions que es van oferir: Esmorzar per a tothom, Desitjos dolços, Do-re-mi, Cantem bingo, Xerinola i Gol d’or. Es tractava de regalar el seu temps i  fer la vida una mica més fàcil a persones amb dificultats.   
Llegeix l'article
16/12/2016
Guanyadors del 8è Concurs de contes de Nadal
A la vuitena edició del Concurs de contes de Nadal de UIC Barcelona s’hi han presentat vint-i-tres relats d’alumnes, PAS i PDI. El jurat, format pels professors de la Facultat d’Humanitats Gaston Gilabert i M. Victoria Roqué, i Laia Rosàs, de la Unitat de Català de l’Institute for Multilingualism, ha decidit atorgar el premi del Campus Barcelona a David Molins Peláez, estudiant de quart d’Humanitats, pel conte “Nacer de nuevo”. El premi del Campus Sant Cugat ha estat per a M. Teresa Jové Miró, estudiant de primer de Medicina, pel conte “Caí”.
Llegeix l'article
16/12/2016
Xavier Escribano: ‘Bob Dylan és molt més que el Nobel’
Sonaven cançons de Bob Dylan mentre Xavier Escribano, professor de la Facultat d’Humanitats, traçava el perfil de Robert Allen Zimmerman, l’autèntic nom de Dylan, compositor i cantant nord-americà, que va començar a escriure cançons i a compondre-les el 1962. Més de cinquanta anys evidencien la influència d’aquest personatge, recentment guardonat amb el premi Nobel de Literatura.
Llegeix l'article
24/11/2016
Joan Sibina, guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació
El dilluns 14 de novembre Joan Sibina, professor de UIC Barcelona a la Facultat d’Humanitats, va rebre el Premi Nacional de Comunicació de mans del Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. Sibina, juntament amb Anna Ribas, va ser el creador i director del Club Super3, que actualment té 1.400.000 socis (súpers) i és un fenomen cultural sense precedents.
Llegeix l'article
22/11/2016
El doctor Xavier Garí dirigeix un projecte de recerca sobre la història oral del pacifisme català
Aquest mes de novembre el Dr. Xavier Garí, professor de la Facultat d’Humanitats, ha rebut l’encàrrec de coordinar un projecte de recerca sobre la recuperació de la història oral del pacifisme català, encomanat per l’Institut Català Internacional per la Pau            (ICIP) de la Generalitat de Catalunya. 
Llegeix l'article
04/11/2016
Col·loqui amb el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Professors i alumnes de la Facultat d’Humanitats i del Màster Universitari en Gestió Cultural van aplegar-se a l’aula Jardí, el 3 de novembre, per assistir a un col·loqui amb l’Honorable Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i autor del llibre Un moment fundacional.
Llegeix l'article
25/10/2016
Se celebra el primer Torneig Rector de pàdel
El  21 d’octubre va tenir lloc el primer Torneig Rector de pàdel UIC Barcelona en què van participar dotze parelles. Les guanyadores en la categoria femenina van ser Carlota Albiol i Natàlia Garcia, de tercer de Publicitat. Per la seva banda, Joan Recoder i Alejandro Ebrat, estudiants de tercer de Dret, es van endur el trofeu de la categoria masculina.
Llegeix l'article
24/10/2016
Salvador Vidal parla de la matemàtica interactiva en un llibre de la Universitat Catòlica Portuguesa
El professor de la Facultat d’Educació Salvador Vidal ha participat en l’edició del llibre Professores e escolas. Conhecimento, formação e ação(‘Professors i escoles. Coneixement, formació i acció’), de la Universitat Catòlica Portuguesa (Porto).
Llegeix l'article
18/12/2014
La UIC inicia el procés d’acreditació de les titulacions de grau i màster universitari
La UIC ha iniciat el procés d’acreditació de les titulacions de grau i màster universitari, en el Marc per a la verificació, seguiment, modificació i acreditació de títols oficials (Marc VSMA) establert per AQU Catalunya,. 
Llegeix l'article
Veure més