Notícies

06/05/2022
Uns 200 alumnes d’ESO i de batxillerat fan l’examen de nivell B1-B2 d’anglès a UIC Barcelona
Un any més, el Departament de Lingüística Aplicada, gràcies a la col·laboració amb Santillana - Richmond Publishing, ha ofert l’examen Certificat B1-B2 d’anglès per a ESO i batxillerat. Part dels exàmens ha tingut lloc aquest matí de divendres, al Campus Barcelona de UIC Barcelona. L’examen l’han creat un equip redactor de les proves i és l’únic al mercat creat específicament per al col·lectiu d’aquesta edat.
Llegeix l'article
25/02/2022
La investigadora Janine Knight posa en pràctica un projecte d’innovació docent entre en la Facultat de Ciències de l’Educació i l’Escola Pública Àngel Baixeras de Barcelona
Alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació de UIC Barcelona han creat diccionaris pictòrics i orals amb nens de 6è de primària de l’Escola Àngel Baixeras
Llegeix l'article
21/07/2017
El balanç i el futur de UIC Barcelona, al Claustre Universitari
L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir ahir el Claustre Universitari de tancament del curs acadèmic. En l’acte, adreçat tant a personal docent com a personal d’administració i serveis de UIC Barcelona, es va fer balanç del curs 2016-2017 i es van anunciar les novetats per al curs vinent. D’altra banda, es va fer pública la nova estructura del Campus Salut Sant Cugat, així com alguns nomenaments, com és ara el de Pilar Fernández Bozal, com a degana de la Facultat de Dret. Per acabar, es va fer el repartiment de medalles a les persones que fa deu anys que treballen a la Universitat.
Llegeix l'article
16/12/2016
Guanyadors del 8è Concurs de contes de Nadal
A la vuitena edició del Concurs de contes de Nadal de UIC Barcelona s’hi han presentat vint-i-tres relats d’alumnes, PAS i PDI. El jurat, format pels professors de la Facultat d’Humanitats Gaston Gilabert i M. Victoria Roqué, i Laia Rosàs, de la Unitat de Català de l’Institute for Multilingualism, ha decidit atorgar el premi del Campus Barcelona a David Molins Peláez, estudiant de quart d’Humanitats, pel conte “Nacer de nuevo”. El premi del Campus Sant Cugat ha estat per a M. Teresa Jové Miró, estudiant de primer de Medicina, pel conte “Caí”.
Llegeix l'article
16/12/2016
Xavier Escribano: ‘Bob Dylan és molt més que el Nobel’
Sonaven cançons de Bob Dylan mentre Xavier Escribano, professor de la Facultat d’Humanitats, traçava el perfil de Robert Allen Zimmerman, l’autèntic nom de Dylan, compositor i cantant nord-americà, que va començar a escriure cançons i a compondre-les el 1962. Més de cinquanta anys evidencien la influència d’aquest personatge, recentment guardonat amb el premi Nobel de Literatura.
Llegeix l'article
24/11/2016
Joan Sibina, guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació
El dilluns 14 de novembre Joan Sibina, professor de UIC Barcelona a la Facultat d’Humanitats, va rebre el Premi Nacional de Comunicació de mans del Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. Sibina, juntament amb Anna Ribas, va ser el creador i director del Club Super3, que actualment té 1.400.000 socis (súpers) i és un fenomen cultural sense precedents.
Llegeix l'article
22/11/2016
El doctor Xavier Garí dirigeix un projecte de recerca sobre la història oral del pacifisme català
Aquest mes de novembre el Dr. Xavier Garí, professor de la Facultat d’Humanitats, ha rebut l’encàrrec de coordinar un projecte de recerca sobre la recuperació de la història oral del pacifisme català, encomanat per l’Institut Català Internacional per la Pau            (ICIP) de la Generalitat de Catalunya. 
Llegeix l'article
04/11/2016
Col·loqui amb el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Professors i alumnes de la Facultat d’Humanitats i del Màster Universitari en Gestió Cultural van aplegar-se a l’aula Jardí, el 3 de novembre, per assistir a un col·loqui amb l’Honorable Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i autor del llibre Un moment fundacional.
Llegeix l'article
25/10/2016
Se celebra el primer Torneig Rector de pàdel
El  21 d’octubre va tenir lloc el primer Torneig Rector de pàdel UIC Barcelona en què van participar dotze parelles. Les guanyadores en la categoria femenina van ser Carlota Albiol i Natàlia Garcia, de tercer de Publicitat. Per la seva banda, Joan Recoder i Alejandro Ebrat, estudiants de tercer de Dret, es van endur el trofeu de la categoria masculina.
Llegeix l'article
24/10/2016
Salvador Vidal parla de la matemàtica interactiva en un llibre de la Universitat Catòlica Portuguesa
El professor de la Facultat d’Educació Salvador Vidal ha participat en l’edició del llibre Professores e escolas. Conhecimento, formação e ação(‘Professors i escoles. Coneixement, formació i acció’), de la Universitat Catòlica Portuguesa (Porto).
Llegeix l'article
Veure més