Alfonso Méndiz
A la nostra universitat estem compromesos amb la qualitat d’una docència personalitzada i pionera.
És un orgull donar-te la benvinguda a UIC Barcelona. En aquest portal, hi trobaràs tota la informació relativa a la Universitat: com som, què oferim i com ho fem.
 

Cada universitat és diferent, i la nostra principal diferència rau en la manera com fem les coses. A UIC Barcelona estem compromesos amb la qualitat d’una docència personalitzada i capdavantera. Formem professionals ben preparats i amb una visió multidisciplinària; persones íntegres, preparades per afrontar els reptes laborals d’un entorn global, que contribueixin a un món més just i solidari.

Des que es va crear la Universitat Internacional de Catalunya sempre hem posat la mirada en els nostres alumnes. Des de 1997 formem persones mitjançant el rigor acadèmic, la vida universitària i experiències vitals enriquidores.

Acompanyem l’alumne durant el seu projecte vital. Com a rector, assumeixo la responsabilitat de garantir que així sigui. Al llarg d’aquests últims vint-i-cinc anys, les millores que s’han dut a terme amb l’única finalitat de garantir una formació sòlida, humana i professional als alumnes.

Posem al seu servei una de les ciutats més vibrants del món, que forma part de la nostra identitat. Posem els alumnes al centre i els acompanyem al llarg del seu pas per la Universitat, perquè puguin fer realitat el seu somni. És el nostre compromís amb ells, i ara amb tu.

Et convido a formar part activa de la nostra comunitat i espero poder saludar-te personalment ben aviat.

Ben Cordialment,

Alfonso Méndiz

 

Currículum

Funcions

  • Coordinació de política universitària
  • Comunicació
  • Representació de la Universitat

Contacte

Adreça electrònica: rectorat@uic.cat
Telèfon: 932 541 802