Secció

2019

HESG Winter Meeting

Presentació de la comunicació “Do consumers respond to sin taxes heterogeneously? New evidence from the tax on sugary drinks using longitudinal scanner data”, del Dr. Toni Mora i el Dr. David Roche.

2018

15è Congrés SAFH

La Dra. Marta Trapero-Bertran va realitzar la conferència “Análisis de decisión multicéntrico (MCDA): utilidad en la evaluación de medicamentos huérfanos” en el 15è Congrés SAFH

Congrés Internacional de Control del Tabac 2018

Ponència de Marta Trapero-Bertan 

XXXVIII Jornades d’Economia de la Salut

Participació d’Ana Magadalena Vargas-Martínez, Dr. Toni Mora i Dra. Marta Trapero-Bertran amb la presentació del pòster “Sociodemographic variables associated to Binge Drinking in Adolescence: Alerta Alcohol”.

Participació del Dr. Toni Mora en una taula de comunicacions per parlar sobre l’estudi “Taxing on SSBS: Heterogeneous impacts on consumption”.

Participació del Dr. Toni Mora com a discutidor de l’estudi “Informal care, long-term care Insurance and intra-family moral hazard: Empirical evidence from Italy and Spain”.

IV Congrés UROVI 

La Dra. Marta Trapero-Bertran va fer la conferència “Eficiencia de los tratamientos en urología” dins el IV Congrés UROVI 2018.

IV Reunió Andalusa d’Urologia-Oncologia Radioteràpica

La Dra. Marta Trapero-Bertran va realitzar una ponència sobre “Evaluación farmacoeconòmica. Valor vs. precio”.