Secció

Objectiu

L’Institut de Recerca en Avaluació i Polítiques Públiques (IRAPP) pretén promoure la presa de decisions informada, tant en salut com en educació, pilars bàsics del nostre estat del benestar. El nostre principal objectiu és millorar les decisions individuals i socials en salut i educació mitjançant la realització d'investigació multidisciplinària. Oferim una destinació intel·lectual multidisciplinaria per reunir economistes, professionals sanitaris, matemàtics, estadístics, investigadors. etc i promoure les perspectives compartides. D'aquí sorgiran col·laboracions que aportin noves idees per aconseguir un món més eficient i equitatiu. Creiem que l'economia és una eina poderosa per entendre el món i volem ser acadèmics innovadors que apliquin l'anàlisi econòmica als desafiaments socials i polítics de la nostra societat.

Què fem

  • Avançar en la investigació econòmica a través de conferències, tallers, cursos de formació i iniciatives flexibles que ampliïn i fomentin el coneixement.
  • Promoure la col·laboració amb projectes d'investigació, tant nacionals com internacionals, i altres activitats que uneixin camps i disciplines per compartir noves perspectives.
  • Preparar els economistes innovadors del futur perquè arribin a ser grans talents acadèmics.
  • Fer ús del coneixement de tècniques analítiques per promoure i ajudar a la presa de decisions sanitàries informades i així millorar la salut de la societat.