Recursos

Universitat Internacional de Catalunya

Recursos UIC Barcelona School of Architecture

UIC Barcelona School of Architecture es troba al Campus Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya, que disposa de dos edificis de 13.000 m2 i comparteix instal·lacions amb altres facultats així com amb el rectorat i els serveis centrals de la UIC.

UIC Barcelona School of Architecture ofereix als estudiants una gran varietat d’instal·lacions amb equipaments d’última generació, entre les quals hi ha aules teòriques, aules pràctiques, l’Aula Magna (amb capacitat per a més de 400 persones i equipada amb l’última tecnologia de gravació i projecció), un taller de maquetes (amb maquinària analògica i digital), un centre d’autoaprenentatge d’idiomes, aules d’informàtica, sales d’ordinadors, sales de treball, una biblioteca, una llibreria, aparells de reprografia, etc.

Instal·lacions

UIC Barcelona School of Architecture disposa d’espais adequats i específics per a cadascuna de les assignatures que s’imparteixen a l’escola. En destaca l’aula tipus taller formada per grans taules de treball, amb capacitat per a 100 persones, prestatgeries, pantalla i projector, àudio, taules de tall, etc. Disposa a més de grans aules teòriques, aules d’informàtica i espais especialment adaptats per realitzar les presentacions finals de projectes, a més del Saló de Graus i l’Aula Magna de la UIC, per a esdeveniments diversos.

Taller de maquetes

Biblioteca