Presentació

Universitat Internacional de Catalunya

Arquitectura i Innovació al servei de les persones

Benvinguts a UIC Barcelona School of ArchitectureUIC Barcelona School of Architecture va ser la primera escola privada d’arquitectura de Barcelona i després de 20 anys de recorregut se situa com a referent internacional en la docència de qualitat en el camp de l’ensenyament universitari en aquesta disciplina.

L’objectiu de UIC Barcelona School of Architecture és formar arquitectes amb una clara vocació internacional, amb esperit crític, capacitats creatives, coneixements tècnics i de les noves tecnologies, compromesos amb la societat i preparats per afrontar els reptes de la societat del futur.

Amb aquest objectiu,UIC Barcelona School of Architecture ofereix als alumnes un tracte personalitzat en un entorn internacional, ensenyant l’arquitectura com un servei a la societat, potenciant les habilitats creatives juntament amb les capacitats tècniques, generant sinergies cap a la industrialització de la construcció i treballant per aconseguir que l’alumnat disposi d’una borsa de treball diversa i internacional.

Compromesa amb l’alumnat, l’escola ofereix una atenció individualitzada i assessorament acadèmic durant tota la carrera i també un servei de coaching, que prepara els alumnes per enfrontar-se al món professional.

Compromesa amb la societatUIC Barcelona School of Architecture és l’única escola d’arquitectura d’Espanya amb assignatures obligatòries de cooperació, sostenibilitat i accessibilitat. L’escola també ofereix màsters i postgraus específics en aquestes matèries.

Compromesa amb el moment actual de l’arquitectura, no només perquè promou l’acostament a les indústries del sector de la construcció més avançades i innovadores, amb les quals l’escola estableix càtedres Universitat-empresa i amb les quals desenvolupa conjuntament projectes de recerca i transferència tecnològiques, sinó també perquè té en el seu equip professorat que està en contacte directe amb el món professional.

Recursos