Secció

La biblioteca de UIC Barcelona disposa d’un fons de més de 30.000 volums i d’un gran nombre de recursos en línia. Els llibres segueixen la classificació decimal universal. Els llibres i revistes d’arquitectura es troben a la planta baixa de la biblioteca, situada a l’edifici beta del Campus Barcelona.

Els llibres monogràfics d’arquitectura s’han classificat segons els temes següents: arquitectura, urbanisme, construcció, normatives de la construcció, història de l’arquitectura, arquitectes, arquitectura biodigital, dibuix i disseny, sostenibilitat i premis.

La biblioteca disposa també d’un ampli ventall de revistes especialitzades en arquitectura nacionals i internacionals, tant en paper (excloses de préstec) com en línia, entre les quals destaquen: 2GArquitectura VivaA+TA+UCroquisDetail,PasajesQuadernsTC CuadernosTectónicaThe Architectural Review, etc.

Per a la recerca de bibliografia i documentació la biblioteca té accés en línia al seu catàleg, altres recursos electrònics com la Biblioteca Digital / Cercador d’articles o accés a bases de dades especialitzades.

Horari d’accés

De dilluns a divendres, de 8.30 h a 21 h
Dissabtes, diumenges i festius entre setmana (d’octubre a juliol), de 9 h a 21 h

La biblioteca ofereix unes sessions individuals i en grup per donar a conèixer els serveis i recursos digitals de què disposa. Aquestes sessions estan destinades a tots els membres de la comunitat universitària, tant alumnes com PAS i PDI, i estan disponibles de manera permanent durant tot el curs acadèmic. Per inscriure-s’hi només cal enviar un missatge electrònic a biblioteca@uic.es.

Més informació de la Biblioteca de la UIC