Secció

Reprografia

El Campus Barcelona de UIC Barcelona disposa d’un servei de copisteria que ofereix als alumnes de la School of Architecture de UIC Barcelona serveis d’impressió en tots els formats, en blanc i negre i en color; a més de plòters per a formats grans; escàner DIN A3; fotocopiadores; enquadernadores, etc.

Recursos informàtics

Els estudiants de la School of Architecture de UIC Barcelona reben, quan accedeixen a l’escola, una llicència de programari necessari per als estudis d’arquitectura. S’ofereix connexió directa als recursos en línia de l’escola i al compte personal de correu electrònic, a través dels ports de xarxa instal·lats a les aules o a través de la xarxa sense fil.

Llibreria

Tota la comunitat universitària té a la seva disposició una llibreria, on es pot adquirir i encarregar la bibliografia recomanada per a cada assignatura, així com les novetats més interessants del mercat editorial, i on s’ofereix un servei de papereria i premsa diària.

Garbí Barcelona

Horari
de 9.30 a 14.00 h i de 15.00 h a 18.00 h
Tel. i fax: +34 93 417 59 30
uic@troa.es / garbi@uic.es

La School of Architecture de UIC Barcelona ha establert un conveni amb la Cooperativa Jordi Capell, gràcies al qual els estudiants de l’escola es poden beneficiar de descomptes de soci:

  1. Descomptes del 5% al 30% en productes i ofertes de papereria.
  2. Descomptes d’un 10% a la llibreria.
  3. Descomptes del 5% en productes d’informàtica i comunicacions.
  4. Descomptes del 10% al 30% en mobiliari, disseny i objectes de regal.

Si ets alumne de la School of Architecture de UIC Barcelona només has d’omplir el full d’alta de soci del conveni que et lliuraran a la secretaria de l’escola.