Secció

Presentació

La Facultat d’Humanitats organitza anualment el Taller de Sortides Professionals. Es tracta d’una taula rodona en la qual professionals destacats d’àmbits diferents, especialment del món de les organitzacions internacionals i culturals, expliquen la seva realitat i les diferents sortides professionals que tenen avui dia les Humanitats.

22/02/2011: 'Les Humanitats en un món professional canviant II'

Destacats professionals de diferents àmbits, especialment del món de les organitzacions internacionals, culturals i editorials, van explicar la seva realitat i les diferents sortides professionals que tenen avui dia les Humanitats.

 

Entre els ponents, hi van intervenir reconeguts professionals de diferents àmbits, especialment del món de les organitzacions internacionals, culturals i editorials.

Representant les institucions culturals hi van prendre part Sara Puig, directora de la Fundació Godia, i Llucià Homs, director de La Fábrica Barcelona i codirector de LOOP. Provinent del món editorial, va ser-hi present  Álex Rosal, president de Grupo Libres. Com a experta en la gestió d'equips hi va assistir Beth Udina, membre del Consell d'Administració d'Institució Familiar d'Educació, i Josep Font, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ho va fer com a representant de la gestió cultural.

 

Es va destacar que les Humanitats formen professionals versàtils i que aquesta titulació té un ampli ventall de sortides professionals: en el sector de la cultura (departaments de cultura, fundacions, museus, galeries, editorials, indústries i empreses culturals), la docència, les organitzacions, la cooperació internacional i el diàleg intercultural. No obstant això, també es va deixar molt clar que no hi ha titulacions amb sortides, sinó persones amb sortides.